demiceksin !!!
DEMON 2 - 1 PUSAT
Alıntı yapılan: -PuSaT- - 09 Ekim 2007, 19:03:13hehehe yalancıymışım demedin mi it küfür etmedin miit öle küfür anlamda dil di !it demedim yazcaksan adam gibi yaz !ekle dedin ekledim...barca bende alcam dedin sesimi cikarmadimama bide ayni forma alman ardindan cikman birde ilk iki sefer benimmavi formayi kapamda cikip ben mavi demen mecbur kaldim bunudemeyi it'de demedim ! itlik yapma dedim !!!!!!!
hehehe yalancıymışım demedin mi it küfür etmedin mi
Alıntı yapılan: _DeMoN_TR - 09 Ekim 2007, 19:37:59Alıntı yapılan: -PuSaT- - 09 Ekim 2007, 19:03:13hehehe yalancıymışım demedin mi it küfür etmedin miit öle küfür anlamda dil di !it demedim yazcaksan adam gibi yaz !ekle dedin ekledim...barca bende alcam dedin sesimi cikarmadimama bide ayni forma alman ardindan cikman birde ilk iki sefer benimmavi formayi kapamda cikip ben mavi demen mecbur kaldim bunudemeyi it'de demedim ! itlik yapma dedim !!!!!!! saçma sapan şeyler üzerine tartişiyorsunuz beyler . Altı üstü bir maç oynadiniz
hamza msn
ya uzun olur sen gel
Sen hani sakattin nasil yaziyon bu kadar yazi Alıntı yapılan: Jakob - 09 Ekim 2007, 20:18:47ya uzun olur sen gel