Gönderen Konu: Alpay Özalan hep ümitli...  (Okunma sayısı 777 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 25.719
  • Puan 1937
  • Cinsiyet: Bay
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
Alpay Özalan hep ümitli...
« : 03 Mart 2007, 08:36:50 »
Alpay Özalan hep ümitli...
Alman İkinci Ligi'nde mücadele veren FC Köln takımında oynayan Alpay Özalan, "Ne hocamız Christoph Daum ne de biz, bu takımı birinci lige çıkartmadan bırakmayız" dedi.

Almanya İkinci Ligi'nde mücadele veren FC Köln takımında oynayan milli futbolcumuz Alpay Özalan, "Ne hocamız Christoph Daum ne de biz, bu takımı birinci lige çıkartmadan bırakmayız" dedi. Ligde sıkıntılı günler yaşayan FC Köln'ün, birinci lige çıkma şansının matematiksel olarak hala sürdüğünü belirten Alpay, "Ümidimi yitirmiyorum. Zaten ümidimi yitirirsem sahaya çıkmasam da olur" şeklinde konuştu. Takımın kötü gidişini Daum'un devre arasında isteği transferleri yapamamasına bağlayan milli oyuncumuz Alpay şunları söyledi:

"Takımın gidişatı görüldüğü gibi iyi değil. Köln takımına yakışmayan durumdayız. Şansımız matematiksel olarak devam ettiği sürece sonuna kadar kovalayacağız. Bugüne kadar yaptığımız maçlarda ciddi puan kayıpları verdik. Bunları telafi etmemiz zor gibi gözüküyor ama yapmaktan başka çaremiz yok. Birinci lige çıkma konusunda hiçbir zaman ümidimi yitirdim. Bence hala şansımız var. Aldığımız sonuçlardan ötürü üzgünüz. Çok iyi çalışıyoruz. Ama  çalışmalarımızın karşılığını alamıyoruz. Hocaya da hak vermek gerek tabi ki. Ona verilen sözler ne kadar tutuldu ben bilemem ama devre arası istediği transferleri tam olarak yapamadı.  Sonuçlarına da katlanmak zorundayız. Çok iyi bir takımımız yok. Ama mütevazı bir takım."

TARAFTARIN TEPKİSİ NORMAL

Taraftarlarımızın aldığımız sonuçlara tepkisi normal. Büyük bir camia. Kötü sonuçlara alışık bir takım değil. Dünyanın her yerinde böyle tepkiler var. Haklı olarak tepkilerini dile getiriyorlar. Ama bir Türkiye ile kıyasladığınız zaman bunların ki hiç tepki değil. Luciano ve Serhat'ın gelmesi çok iyi oldu. Serhat'tan istediğimizi alamadık daha. Sakatlığı var. O da kendi şanssızlığı. Luciano profesyonel bir futbolcu. Takım bunlardan en iyi şekilde yararlanacaktır." dedi

tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...