Gönderen Konu: Mahir Sağlık ofsaytı istemiyor  (Okunma sayısı 839 defa)

Çevrimdışı melih123

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 12.490
  • Puan 2352
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - steve_melih@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
Mahir Sağlık ofsaytı istemiyor
« : 02 Şubat 2009, 17:05:39 »
Mahir Sağlık ofsaytı istemiyor

Bundesliga'nın önemli ekiplerinden Wolfsburg'ta forma giyen Mahir Sağlık, ofsayt kuralının kaldırılmasını istediğini belirtti.
 
 Sağlık, Alman spor dergisi Kicker'in kendisine yönelttiği 11 soruya verdiği kısa yanıtlarda, ''Nasıl bir futbol kuralı getirmek isterdiniz'' şeklindeki soruya karşılık, ''Forvet olarak ofsayt kuralını kaldırmak isterdim'' dedi. En büyük hatasının ne olduğunun sorulması üzerine de sadece küçük hatalar yaptığını ve bunlardan gerekli dersleri aldığını belirten Sağlık, dünyada en fazla beğendiği stadın da İspanya'nın Barcelona kentindeki Camp Nou olduğunu, bu statta henüz hiç oynamadığını anlattı.
Sağlık, en çok kiminle bir akşam yemeği yemek istediğinin sorulması üzerine ise çok güzel olduğu için Amerikalı film yıldızı Jessica Alba'yla yemek yemek istediğini ifade etti.
Bir Müslüman olarak hiçbir zaman domuz eti yemeyeceğini de kaydeden Sağlık, en fazla tiksindiği şeylerin başında da örümcek ve sıçanların geldiğini belirtti. ''Hangi tarihi olayda bulunmak isterdiniz'' şeklindeki bir soruya da Sağlık, ''Türkiye'nin üçüncü olduğu 2002 yılı Dünya Şampiyonası'nda'' yanıtını verdi.

Hangi filmde oynamak istediğinin sorulması üzerine de Mahir Sağlık, ''James Bond. Harika arabalar, harika kadınlar var'' dedi. Hiçbir yere vermek istemediği eşyaların başında Kuran-ı Kerim'in geldiğini belirten Sağlık, kimin tavsiyelerine uyduğu sorusunu da ''Babamın ve danışmanımın tavsiyelerine. Her zaman iyi olmuştur'' diye yanıtladı.