Gönderen Konu: O ARTIK WOLFSBURG'LU  (Okunma sayısı 847 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 25.719
  • Puan 1937
  • Cinsiyet: Bay
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
O ARTIK WOLFSBURG'LU
« : 13 Ocak 2007, 12:59:23 »
Artık Wolfsburglu!
Trabzon'da kendisinden beklenen çıkışı bir türlü gerçekleştiremeyen ve son maçlarda alınan başarısız  sonuçlardan kendisine de pay çıkartılmasından mutsuz olan Brezilyalı  Marcelinho, Bundesliga ekiplerinden  olan VFL Wolfsburg´a  transfer oldu.

Trabzonspor´un Antalya kampından ayrılarak Almanya´ya gelen Marcelinho, kendisini ısrarla transfer etmek isteyen  Wolfsburg´la  30 Haziran 2009´a kadar mukavele imzaladı.

Wolfsburg´un kulüp binasında dün akşam gerçekleşen imza töreninin ardından, Wolfsburg Futbol Şube  Sorumlusu Klaus Fuchs ile gazetecilerin karşısına çıkan Marcelinho´nun 32 numaralı forma giyeceği belirtildi. Wolfsburg´un resmi web sayfasından yapılan açıklamada, Marcelinho'nun transferden dolayı mutlu olduğunu ve bundan sonra  Wolfsburg´un daha iyi yerlere gelebilmesi için elinden geleni yapmak istedigi şeklindeki sözlerine yer verildi. Ayrıca, Wolfsburg  Kulübü  tarafından önceki gün mukavelesi 2009 yılına kadar uzatılan Teknik Direktör Klaus Augenthaler´in "Marcelinho bizim istediğimiz gibi bir adaydı. O´nun  gibi bir orta saha oyuncusuna ihtiyacımız vardı. Marcelinho´nun  bize  çok  katkısı olacak. Transferinin gerçekleşmesine sevindim"  şeklindeki  ifadeleri de yer  aldı.

Daha önce Hertha  Berlin  formasyyla Bundesliga´da 155 maçta  65 gol atan  Marcelinho'nun, 20  Ocak Cumartesi Red Bull Salzburg  ile yapılacak hazırlık maçında ilk kez Wolfsburg  formasını giymesi beklenirken, 27 Ocak´ta ikinci devresi başlayacak olan Bundesliga´nın ilk haftasında eski takımı Hertha BSC Berlin'e  konuk olacak.
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...