Gönderen Konu: Ankaragücü galibiyet istiyor!  (Okunma sayısı 695 defa)

Çevrimdışı irsad26

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 2.386
  • Puan 6334
  • Cinsiyet: Bay
  • Eskişehirspor..!
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Ankaragücü galibiyet istiyor!
« : 02 Eylül 2008, 16:19:25 »
Ankaragücü galibiyet istiyor!
Ankaragücü, ligin ikinci haftasında sahasında oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, başkent ekibinin futbolcuları 3 puan almak istediklerini söyledi.


28 Ağustos 2008 , 15:40

Yorumlar (44)Arkadaşına GönderFacebook'ta PaylaşYazdır


HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR
Ankaragücü
Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Hakan Kutlu yönetiminde yapılan antrenmanda sarı-lacivertli futbolcular, düz koşu ve dar alanda top kapma çalışmasının ardından çift kale maç yaptı.

Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana tüm futbolcular katıldı. Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan yeni transferlerden Barbaros Barut, Trabzonspor karşılaşmasıyla ilk galibiyetlerini alacaklarını iddia ederek, "Konyaspor karşısında çok şanssız bir mağlubiyet aldık. Şimdi evimizde Trabzonspor ile karşılaşacağız. Konyaspor mağlubiyetinin acısını Trabzonspor'dan çıkartmak istiyoruz" dedi.

Tecrübeli defans oyuncusu Elyasa Süme ise, Trabzonspor karşısında sahaya galibiyet için çıkacaklarını belirterek, "Konyaspor karşısında hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Oynadığımız oyunun hakkı bu olmamalıydı. Trabzonspor ile zorlu bir maç yapacağız. Taraftarlarımızın önünde iyi bir oyunla ilk galibiyetimizi almak istiyoruz" diye konuştu.

Golcü oyuncu Mehmet Yılmaz da, Trabzonspor ile zorlu bir maç yapacaklarının altını çizerek, "Takımda çok iyi bir hava var. Konyaspor'a mağlup olsak da oynadığımız futbol çok iyiydi. Trabzonspor karşısında sahaya galibiyet için çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Orta sahanın çalışkan ismi İbrahim Ege ise, Trabzonspor'u yenecek güce sahip olduklarını vurgulayarak, "İlk maçımızda çok iyi oynadık, ancak mağlup olduk. Konya'dan puanla dönmemiz gerekiyordu. Şimdi Trabzonspor ile karşılaşacağız. Trabzonspor karşısında Konyaspor karşısında oynadığımız oyunun üzerine koyup 3 puan almak istiyoruz" dedi.

Takım kaptanı Murat Erdoğan ise, Trabzonspor ile şanslarının eşit olduğunu belirterek, "Konyaspor maçında galibiyeti hakeden taraf bizdik. Eğer sahada şanslar eşit olursa Trabzonspor karşısında 3 puanı alırız. Trabzonspor büyük bir takım, ama 3 puan almamızı engelleyemecek" ifadelerini kullandı.
Siyah Kırmızı<<Şampiyon EsEs