Gönderen Konu: Antalyaspor basın ile buluştu  (Okunma sayısı 517 defa)

Çevrimdışı irsad26

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 2.386
  • Puan 6334
  • Cinsiyet: Bay
  • Eskişehirspor..!
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Antalyaspor basın ile buluştu
« : 14 Ağustos 2008, 18:13:25 »
Antalyaspor basın ile buluştu
Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, düzenlenen yemekli toplantıda Kırmızı-beyazlı ekibi takip eden basın mensuplarıyla bir araya geldi.

7 Mehmet Restoran'da düzenlenen tanışma toplantısına Başkan Hasan Akıncıoğlu, yönetim kurulu üyeleri Haldun Kilit, Bülent Yıldırım, Hakan Sönmez, Erol Taşkoparan, Mehmet Akıncıoğlu, Bülend Altınbaş, Gökhan Kumsal, Tahsin Aksoy ve Pozitif Reklam Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Özsevim ve basın mensupları katıldı. Basın mensupları ile Antalyaspor'un sponsorluk ve transfer politikaları konusunda fikir alışverişinde bulunan Başkan Akıncıoğlu, basın mensuplarına Antalyaspor'a gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Antalyaspor'un başarısında gazetecilerin büyük bir rol oynadığını söyleyen Başkan Akıncıoğlu, "Amacımız sizlerle iş ortamının dışında sosyal bir atmosferde biraraya gelmekti. Güzel bir gece oldu. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Sponsorluk, reklam ve transferler hakkında da bilgi veren Başkan Akıncıoğlu "Sponsorluklarla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Antalya'da tanıtım, reklam ihtiyacı olan firmaların bu eksikliklerini gidermek için Antalyaspor'u kullanmalarını istiyoruz. Bu yönde stattaki reklam alanları konularında çalışmalar yaptık. Bunun yanı sıra futbolcularımızın forma ve eşofmanları üzerinde birçok reklam imkanı yaratıyoruz. Geçtiğimiz sezon da Antalyaspor'un kazanmış olduğu reklam gelirleri bize örnek oluşturuyor. Bu rakamların üzerine çıkabilmek için çaba harcıyoruz. Öncelikli amacımız Antalya'daki ticari hareketlilik ve potansiyeli kullanmak" dedi.

Antalyaspor'un Avusturya'daki kampının çok verimli geçtiğini söyleyen Başkan Akıncıoğlu, "Transfer konusunda da çalışmalarımızın sonuna yaklaşmış durumdayız, ancak bu konuyu tamamen kapatmış değiliz. Teknik heyetimizin arzusuyla imkanlar doğrultusunda ve tabi gerekirse transfer yapabiliriz."dedi. Gazetecilerin 'Bu yılda açık tribün ya da yeni kale arkasının tamamı İstanbul takımlarıyla yapılacak maçlarda misafir takım tribünü olarak kullanılacak mı ?' sorusuna Başkan Akıncıoğlu, "İstanbul takımlarına diğer Anadolu takımlarına olduğu gibi yüzde 5 oranında yer ayıracağız. Bu uygulamadan vazgeçilecek" şeklinde cevap verdi.
Siyah Kırmızı<<Şampiyon EsEs