Gönderen Konu: Bursaspor'da yüzler gülüyor  (Okunma sayısı 678 defa)

Çevrimdışı FabregaS

  • Osc Yönetici
  • 2. SINIF UYE
  • ******
  • İleti: 8.108
  • Puan 2519
  • Cinsiyet: Bay
  • PES 10 VS FİFA 10
    • Profili Görüntüle
Bursaspor'da yüzler gülüyor
« : 30 Ekim 2008, 15:18:19 »
Bursaspor'da yüzler gülüyor
Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Evsel Yılmaz, Fortis Türkiye Kupası'nda deplasmanda 2-0 kazandıkları Eskişehirspor maçıyla ilgili, ''Çok keyifli, güzel, kaliteli bir maç olmadı ama sahadan istediğimizi alarak ayrıldık'' dedi.

Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maça çok iyi başladıklarını, ilk 20 dakika uyguladıkları presle rakibi sahasına hapsettiklerini ve bu bölümde 2-0'lık skoru yakaladıklarını belirtti.

Skorun 2-0 olmasının ardından futbolcuların, sistemden, oyun disiplininden, teknik heyetin verdiği talimat ve taktikten uzaklaşıp sadece sonucu koruma düşüncesine kapıldıklarını söyleyen Yılmaz, özellikle son bölümde tamamen savunmaya çekildiklerini kaydetti.

Yılmaz, maçla ilgili futbol ve taktik adına konuşacak çok şey olmadığını dile getirerek, ''Çok keyifli, güzel, kaliteli bir maç olmadı, ama sahadan istediğimizi alarak ayrıldık. Zaten teknik direktörümüz Samet Aybaba da maç sonrası futboldan, oyuncularının mücadelesinden memnun kalmadığını söyledi. Futbol kötüydü ama sonuç bizim açımızdan güzel oldu'' diye konuştu.

Tribünlerdeki dostluk görüntülerinin maçtan daha fazla konuşulması gerektiğini anlatan Yılmaz, şöyle devam etti:

''Tribünlerdeki dostluk maç boyunca sürdü. Maç öncesi her iki takım futbolcuları gerek Bursaspor, gerekse Eskişehirspor taraftarlarınca alkışlandı. Maç sonrası da iki takım futbolcuları tribünlere el ele çağrılarak ayakta alkışlandı. Sürekli kavgaların konuşulduğu Türk futboluna böyle güzel bir tablo yaşattıkları için iki takım taraftarlarına teşekkür borçluyuz. Eskişehirspor yönetimi de maçta bizi çok iyi ağırladı. Maç sonrası bize yemek verdiler ve bizi büyük bir dostlukla uğurladılar. Umarım bu dostluk görüntüleri tüm statlarımıza yayılır.''

-MARCELO VE LEANDRO'NUN DURUMU-

Öte yandan Evsel Yılmaz, Brezilyalı futbolcular Marcelo Rodrigues ve Leandro Gomes'in sözleşmelerini, tek taraflı fesh etmelerinin mümkün olmadığını söyledi.

Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Leandro'nun sakatlığı nedeniyle ameliyat olmak için ülkesine gittiğini, geldiği günden bu yana istenilen performansı sergileyemeyen Marcelo'nun da takımdan kendi isteğiyle ayrıldığını kaydetti.

İki oyuncunun da halen Bursaspor'un sözleşmeli futbolcusu olduğunu ifade eden Yılmaz, ''İki futbolcunun, sözleşmelerini tek taraflı olarak feshetmeleri mümkün değil. Biri ameliyat olmak üzere ülkesine gitti, diğeri de kendisine Brezilya'da kulüp arayacak'' dedi.

Yılmaz, iki oyuncunun menajerleriyle de sık sık görüştüklerini, sözleşme feshi gibi bir sorun olmadığını sözlerine ekledi.