Gönderen Konu: BİLETLER SATIŞTA ! . .  (Okunma sayısı 544 defa)

Çevrimdışı Aykut

  • 5. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 844
  • Puan 263
  • Cinsiyet: Bay
  • 5L4V€N B!L!Ç
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
BİLETLER SATIŞTA ! . .
« : 10 Temmuz 2008, 14:14:16 »
BİLETLER SATIŞTA

Sivasspor ile OFK Grbalj arasında hafta sonu oynanacak UEFA Intertoto Kupası 2. tur ikinci maçının biletleri satışa çıktı.

4 Eylül Stadyumu’nda 13 Temmuz pazar günü oynanacak Sivasspor-OFK Grbalj maçı biletleri, Atatürk Kongre ve Etnoğrafya Müzesi bahçesindeki Sivasspor Bilet Satış Gişesi’nde satışa sunuldu.
         
Gişede, maraton ve kapalı yanı tribünlerinin biletleri 10 YTL’den, kale arkası tribününün biletleri ise 5 YTL’den satılıyor. Sivaslı futbolseverlerin, maça ilgi göstermesi bekleniyor.
         
Karadağ’da oynadığı ilk maçtan 2-2 beraberlikle ayrılarak Sivas’a avantajlı bir skorla dönmeyi başaran Sivasspor, 13 Temmuz’da oynanacak rövanş maçından istediği skoru elde ederek, Intertoto Kupası 3. tura yükselmek istiyor.


SİVAS’TA İLK KEZ AVRUPA KUPASI MAÇI OYNANACAK :

Karadağ’da 5 Temmuz’da oynadığı OFK Grbalj maçı ile 41 yıllık tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında mücadele eden Sivasspor, hafta sonu oynayacağı maçla Avrupa kupalarındaki ikinci sınavını verecek.
         
Geçen hafta Karadağ’da takımlarını ilk kez Avrupa arenasında izleyen Sivaslı futbolseverler, hafta sonu Sivas’ta ilk kez Avrupa kupası maçı izleme heyecanı yaşayacak. Bu arada, Sivasspor, maçın hazırlıklarını kulüp tesislerinde teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor.

OFK Grbalj maçı öncesinde Sezer Badur ve Muhammed Ali Kurtuluş’un sakatlıkları sürüyor. Karadağ ekibi ile oynanan ilk maçta kırmızı kart gören kaleci Akın Vardar, cezası nedeniyle bu zorlu maçta forma giyemeyecek. Akın ve Avustralya Milli Takımı kadrosunda bulunan Michael Petkoviç’in yokluğunda, OFK Grbalj karşısında teknik direktör Bülent Uygun’un kalede Volkan Ünlü’ye şans vermesi bekleniyor. Genç kaleci Mehmet’in de Karadağ ekibi karşısında yedek soyunacağı tahmin ediliyor.





KAYNAK : FANATİK