Gönderen Konu: Kocaman: Erken gol ters etki yarattı  (Okunma sayısı 715 defa)

Çevrimdışı weathered

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 1.909
  • Puan 65
  • Cinsiyet: Bay
  • OyunSiteniz.Com
    • Profili Görüntüle
Kocaman: Erken gol ters etki yarattı
« : 24 Ocak 2009, 10:13:40 »
Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Konyaspor karşısında erken buldukları golün kendilerini tedirgin ettiğini söyledi.

 

Kocaman, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmaya golle başladıklarını belirterek, ''Ne olacağını ben de merak ediyordum. Hazırlık dönemimizi çok verimli geçirmedik. Çok fazla sakat futbolcumuz vardı. İyi antrenman yapamadık. Erken gelen gol bizde tam tersi etki yarattı. 20-25 dakika tedirgin oynadık ve Konyaspor baskı kurdu'' dedi.

 

2. golün ve Konyaspor kalecisi Oğuzhan'ın kırmızı kart görmesinin maçın kırılma noktası olduğunu ifade eden Kocaman, ''Ciddiyeti kaybetmediğimiz sürece kolaydı. İkinci yarıda amacımız skoru korumak ve atabilirsek gol atmaktı''dedi.

 

Kocaman, maç boyunca Ankaraspor taraftarlarının Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak aleyhine yaptıkları tezahürata da tepki göstererek, ''Taraftarların amacı kendi takımlarını desteklemektir. Çok talihsiz ve gereksizdi'' ifadesini kullandı.

 

Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak ise istemedikleri bir sonuç aldıklarını dile getirerek, ''Kazanmak için plan yapmıştık. Genelde yediğimiz goller kendi kaptırdığımız toplardan oldu. 10 kişi kalsak da oyuncularımızın mücadelesi iyiydi. Sonuca takılmak istemiyorum ama takımın yardımlaşması, mücadele etmesi iyiydi. Kaybedebiliriz ama kazanacağımız maçlar var. Hep böyle hatalar yapmayacağız. Özer'in golüne ve 2 penaltı pozisyonuna takıldım. Tekrar izlemek lazım. İki takım da iyi mücadele etti oyunu çirkinleştirmedi'' diye konuştu.

 

Bulak, kendisi aleyhine yapılan tezahüratlarla ilgili olarak ise ''Juniorların para mücadelesi olduğunu düşünüyorum'' yorumunu yaptı.