Gönderen Konu: "Küme düşecek bir takım değiliz"  (Okunma sayısı 785 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ********
  • İleti: 161.413
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
"Küme düşecek bir takım değiliz"
« : 08 Nisan 2010, 23:55:06 »
"Küme düşecek bir takım değiliz"

--------------------------------------------------------------------------------
.. ..



Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, "Galatasaray maçında geçen yılki ruhu tekrar yakalamanın sevinci içerisindeyiz" dedi; eski günlerine döneceklerini dile getirip, küme düşecek bir takım olmadıklarını belirtti..
Ünsal, yaptığı açıklamada, takımın son 2 haftada ortaya koyduğu performanstan memnun olduklarını söyledi.

Teknik heyeti ve futbolcuları kutlayan Ünsal, ''Sivasspor iki haftadır oynadığı futbolla, kesinlikle ligden düşecek bir takım olmadığını gösterdi. Özellikle de Galatasaray maçında geçen yılki ruhu tekrar yakalamanın sevinci içerisindeyiz. Beraberliğe sevinme değil, galibiyeti kaçırdığımız için üzgünüz'' diye konuştu.

Bu sezon 3 ayrı teknik adamla çalıştıklarını anlatan Fikret Ünsal, şunları söyledi:
''Tabii 3 tane hoca değiştirdik, bu çok hoş bir şey değil ama biraz da mecburiyetten değiştirdik. Ayrıca Mesut Bakkal, gerçekten de 10 gün gibi kısa bir sürede takımımıza yeni bir anlayış kazandırdı, tekrar eski takım hüviyetine bürünmelerini sağladı. Tabii ki Bülent Uygun'un da, Muhsin Ertuğral'ın da hocalıkları tartışılmaz kuşkusuz, ama demek ki bazı arızalar varmış. Bunları 10 gün içinde giderdi, biz de biraz hayret içerisindeyiz işin doğrusu... 10 gün içinde takımı böylesine motive etmesi Mesut Bakkal'ın gerçekten çok iyi bir teknik adam olduğunu gösteriyor. Sadece Mesut Bakkal'ı değil, ekibini de tebrik etmek lazım, tüm futbolcularımızı da tebrik etmek lazım.''

-''ARTIK SİVASSPOR ESKİ GÜNLERİNE DÖNECEK''-

Artık Sivasspor'un yavaş yavaş eski günlerine döneceğini belirten Ünsal, şöyle devam etti:
''Ama bu günleri de bizim yöneticiler olarak yaşamamız gerekiyormuş, biz de ona inanıyoruz. Evet çok kötü günler geçirdik, çok uykusuz günler, hatta aylar geçirdik. Yöneticiler olarak epey bir sıkıntıya, strese girdik. Çünkü neticede bir şehrin vebali bizim omuzlarımızdaydı. Tabii her ne kadar başkaları sağdan, soldan, kenardan konuşsalar da onları çok ilgilendiren bir olay değildi, çünkü onların Sivas ile çok ilgileri yok zaten. Mevkileri, makamları ne olursa olsun, o çok önemli değil. Bu şehirde yaşayan insanlar bizdik neticede. Bütün vebal bizdeydi, bu şehrin sorumluluğu da bizim omuzlarımızın üstündeydi. Çünkü Sivas'ın Sivasspor'dan başka bir değeri yoktur. Sanayi derseniz malum, tarım derseniz malum, yani her taraftan yerlerde sürünen bir Sivas var, ama hiç olmazsa Süper Lig'de kalıp Sivas'ı böylece gündemde tutmamız gerekiyordu. Tabii iki haftadır üst üste aldığımız beraberlik de bizi tehlike bölgesinden bir nebze de olsa uzaklaştırdı. Bu da şunun sinyalini verdi ki, Sivasspor bu ligde kalıcı bir takım, düşücü bir takım değil.''

-''KÜME DÜŞECEK BİR TAKIM DEĞİLİZ''-

Çok kötü ve sıkıntılı günler geçirdiklerini anlatan Ünsal, ''Ama bundan sonrası artık görünüyor, yolun ucu göründü. Sivasspor 2 haftadır oynadığı futbolla kesinlikle küme düşecek bir takım olmadığını gösterdi. Zaten bizim başından beri inancımız vardı, ama bunu anlatamıyorduk. Biz çok fazla inanmıyorduk küme düşeceğimize. Bu maçlar da gösterdi ki biz kesinlikle küme düşecek bir takım değiliz. Kesinlikle de Sivasspor'un bundan sonra kimse küme düşeceğinden bahsetmesin. Bazıları da ahkam kesiyorlardı, onlar da işte buyursun seyretsinler zevkle Sivasspor'u'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray maçında bir pozisyon sonrası yerde kaldıktan sonra hastaneye kaldırılan Hayrettin Yerlikaya'nın sağlık durumunun iyi olduğunu bildiren Ünsal, taburcu edilen oyuncunun 2-3 gün sonra antrenmanlara başlayacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: Ajansspor..
__________________