Gönderen Konu: Kısa... Kısa... Kısa...  (Okunma sayısı 619 defa)

Çevrimdışı win

  • Osc Çizik Üye

  • 2. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 6.409
  • Puan 650
  • Cinsiyet: Bay
  • OSC BY WİN
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Kısa... Kısa... Kısa...
« : 23 Ağustos 2008, 15:35:13 »
Kısa... Kısa... Kısa...


* Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Beşiktaş'ın, Türkiye'nin en iyi takımlarından biri olduğunu, ama Antalyaspor'un da genç ve ferdi becerileri yüksek oyunculardan kurulu olduğunu söyledi. Akıncıoğlu, Beşiktaş'ı yeneceklerini iddia ederken, siyah-beyazlı taraftarlara n75 bilet ayrıldı.

* Gaziantepspor'un, F.Bahçe'den transfer ettiği Kemal 
Aslan, Olcan ve Mustafa Cevahir'in, sarı-lacivertli kulüp tarafından geri çağrılmasıyla, iki kulüp arasında oluşan gerginlik giderilmeye çalışılıyor. Teknik patron Nurullah Sağlam, "Rakibimizi güzel karşılayıp puansız göndereceğiz" dedi.

* Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı bugün deplasmanda oynayacakları Hacettepe maçında üç puan beklediğini belirtti. Yazıcı, yeni sezon öncesi Yusuf'a verilen üç maçlık cezayla sarsıldıklarını ifade ederek, "İnegölspor ile oynanan hazırlık maçında çıkan cezaya anlam veremedim" diye konuştu.

* Turkcell Süper Lig takımlarında nn numaralı formayı giyen futbolcular, plaka numarası nn olan Yozgatlıların gurur kaynağı oldu. Şehir merkezindeki "Kebap nn Salonu'' sahibi de, G.Saraylı Arda Turan, Kayserisporlu M. Topuz, Ankarasporlu Adem Koçak gibi futbolcuların resimlerini camına astı.

* G.Birliği Basın Sözcüsü Muammer Akyüz, centilmence ve az hakem hatalarının olacağı bir sezon dilediğini belirterek, "Geçen sene yaşadığımız talihsiz duruma düşmemeyi ve Avrupa kupalarına katılabilmeyi amaçlıyoruz" dedi. Akyüz, tüm taraftarları çok ucuz olan kombine biletlerini almaya çağırdı.

* Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay bugün oynayacakları İstanbul BŞB maçında tek hedeflerinin üç puan olduğunu vurguladı. Tecrübeli hoca hazırlık döneminde çok çalıştıklarını belirterek, "Kaliteli takviyeler yaptık. Takımımız oldukça iyi durumda. İlk maçımızı kaybetmeyeceğiz" dedi
El uso de una camisa del fuego en un lado de ti .. E incluso ..
De tierras rurales en la olla .. Ya nervioso yo ..
Una era un medio y soy ..
bits no mis problemas, sé que este caso terminará conmigo ..

[ İspanyolca olduğu için kendi tercümemdir.İzinsiz kullanmayınız..]







wiN ~Her hakkım saklıdır