Gönderen Konu: Sercan ve Özer için Fenerbahçe'ye ret  (Okunma sayısı 628 defa)

Çevrimdışı sir_safak

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 13.165
  • Puan 2381
  • Cinsiyet: Bay
  • ST golcü :=)
    • MSN Messenger - caring.safak@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Sercan ve Özer için Fenerbahçe'ye ret
« : 30 Aralık 2008, 10:40:55 »
Fenerbahçe Kulübü, transfer çalışmalarıyla ilgili bir açıklama yaptı. Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Bursaspor'dan Sercan Yıldırım ve Ankaraspor'dan Özer Hurmacı için olumsuz yanıt aldındığı, Ankaragücü forması giyen Gökhan Emreciksin için ise kulübü ve menajeri ile belirli konularda anlaşma sağlandığı ifade edildi.


                     
Fenerbahçe Kulübü, Turkcell Süper Lig'e verilen arayla birlikte çıkan transfer haberleriyle ilgili bir açıklama yaptı.

 

Fenerbahçe yönetimi, basında çıkan futbolcu isimlerinden sadece 3 yerli oyuncu ile görüştüklerini, bunların da Bursaspor'dan Sercan Yıldırım, Ankaraspor'dan Özer Hurmacı ve Ankaragücü'nden Gökhan Emreciksin olduğunu duyurdu.

 

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi web sitesinde yer alan haberde, "Daha transfer sezonunun başlamasına aylar kala spor basını yüzlerce futbolcunun adını kulübümüz ile görüşüyor diye yazdı ya da bizim onları almak üzere çalışmalar yaptığımıza dair haberler yaptı. Şu anda da yine yüzlerce oyuncu ile görüştüğümüze dair transfer yalanları her gün gazete sayfalarını doldurmak adına haber diye okuyucuya sunuluyor" denildi.

 

Sarı-lacivertli yönetimin teknik heyet ile yaptığı görüşmeler neticesinde şu ana kadar sadece 3 yerli futbolcu için girişimde bulunduğu belirtilen açıklamada, "Bu futbolcular, Bursaspor'dan Sercan Yıldırım, Ankaraspor'dan Özer Hurmacı ve Ankaragücü'nden Gökhan Emreciksin. Bu oyuncuların transfer edilmesi amacıyla kulüplerine yapılan resmi teklifler neticesinde; Bursaspor Başkanı Sayın İbrahim Yazıcı, Sercan Yıldırım'ı şu an için satmayı düşünmediklerini ancak ileride satmayı düşünürlerse o zaman görüşmeler yapılabileceğini kulübümüze iletmiştir. Benzer şekilde başkanvekilimiz Sayın Nihat Özdemir Ankaraspor'dan Özer Hurmacı'nın transferi konusunda Sayın Melih Gökçek ile görüşmüş ancak bu oyuncunun şu an için satılmasının düşünülmediği Sayın Özdemir'e belirtilmiştir. Ankaragücü'nden Gökhan Emreciksin ile ilgili olarak da kulübü ile ve ardından futbolcunun menajeri ile temasa geçilmiş, belirli konularda mutabakat sağlanmıştır ve görüşmelere halen devam edilmektedir. Bunlar dışında kesinlikle yerli ya da yabancı herhangi bir futbolcu transferi konusunda bir çalışmamız yoktur. Bu 3 futbolcu haricinde kulübümüz hakkında çıkan tüm transfer haberleri yalandır. Taraftarlarımızın da kulübümüzün resmi açıklaması olmadan hiçbir transfer haberine itibar etmemesi gerektiğini önemle hatırlatırız" ifadeleri kullanıldı