Gönderen Konu: İstediğim takımın yüzde 80’i tamam  (Okunma sayısı 698 defa)

Çevrimdışı irsad26

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 2.386
  • Puan 6334
  • Cinsiyet: Bay
  • Eskişehirspor..!
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
İstediğim takımın yüzde 80’i tamam
« : 09 Temmuz 2008, 12:15:55 »
İstediğim takımın yüzde 80’i tamam
5.7.2008

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Süper Lig'de Eskişehirspor'un hedefinin yüksek olduğunu ve kesinlikle hata yapma lüksünün bulunmadığını söyledi. Eskişehirspor'un güçlü bir takım olduğunu ve gücünü Süper Lig'de herkesin göreceğini ifade eden Çalımbay, şöyle konuştu:
''Yapacağımız sezon öncesi ilk kampta takımın eksiklerini göreceğiz. Bu kamp bizim için çok önemli. Eskişehirspor'un hata yapma lüksü yok ve devler arenası Süper Lig'de hedefimiz büyük. Eskişehirspor'a yararlı olacak isimleri transfer ettik ve alınacak isimler de iyi koşan, mücadele eden ve dinamik isimlerden oluşuyor. Bugün Mersin İdmanyurdu'da forma giyen Abdullah ve Özgür takıma dahil olacaklar. Bu futbolcular ile defans ve sol açıkta yaşanan sorunlar da ortadan kalkacak. Öte yandan PAF takımdan Sefa Cengiz ve Alper Topuz'u da kamp kadrosuna aldık. Bu iki genç arkadaşımız da Eskişehirspor için ideal isimler ve geleceğin aranan isimleri olacaklar. Transfer çalışmalarında gördüm ki, herkes canla ve başla çalışıyor. Yönetim kuruluna bakıyorum, maddi sorunları düşünmeden çalışıyor ve bir gün bile tatil yapmadık. Bizim transferde hata yapma lüksümüz yok. Bugün Trabzonspor'a bakıyoruz, bir Gökhan Ünal'a ödediği para bizim transfer bütçemizle aynı. Ligin en çok transfer yapan takımları arasında gösterilebiliriz ama bizim transfer yapma zorunluluğumuz var, çünkü yeni bir takımız.'' Tunus'tan futbolcu arayışlarının devam ettiğini anlatan Çalımbay, şunları kaydetti:
''Yardımcı antrenör Bülent Albayrak bugün Tunus'ta final maçını izleyecek ve düşündüğümüz, Hicham ve Yassi Mikari hakkında rapor hazırlayacak. Onun vereceği rapor ile biz de gerekli görüşmeleri yapacağız. Kafamdaki kadronun yüzde 80'i oluştu, kalan yüzde 20'lik bölüm ise takımın can damarını oluşturuyor. En kritik yerler kaldı ve onları da kısa zaman içerisinde tamamlayacağız. Aldığımız tüm futbolcuları tanıyorum ve hiçbir sorunumuz yok. Ligi, en iyi şekilde başlayıp, en iyi yerde bitirmeyi hedefliyorum. İstediğim her şey oluyor. A olmazsa B planı olur, bizim taktiğimiz bu. İnanıyor ve takımıma güveniyorum. Süper Lig'i istediğimiz konumda bitireceğiz.''
 
Siyah Kırmızı<<Şampiyon EsEs