Gönderen Konu: A. Sebat'tan 'Trabzonspor' açıklaması  (Okunma sayısı 841 defa)

Çevrimdışı schoot9

  • 2. SINIF UYE
  • ****
  • İleti: 5.356
  • Puan 4609
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
A. Sebat'tan 'Trabzonspor' açıklaması
« : 23 Haziran 2008, 16:59:56 »
TFF 2. Lig takımlarından Akçaabat Sebatspor'un basın sözcüsü Hayri Güner, Trabzonspor'un ara takım ile ilgili en doğru kararı vereceğinden endişelerinin olmadığını belirtti.

Güner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzonspor ile ara takım konusunda görüşmelerin sürdüğünü ve pilot takım olarak düşünülen Akçaabat Sebatspor'un en doğru adres olacağını ifade etti.

Trabzonspor ile Akçaabat Sebatspor'un geçmişte birbirleri ile futbolcu alıp verme konusunda sürekli ilişki içerisinde olduklarını vurgulayan Güner, şöyle devam etti:

''Geçmişte şampiyonluk yaşayan sporcuların birçoğu önce Akçaabat Sebatspor'da pişmiş, sonra Trabzonspor'da forma giymişlerdir. Bu hep böyle devam edecektir. Şimdi bu işi resmiyet kazandırmak için mücadele veriliyor. Burada Akçaabat Sebatspor, hem tarihi hem de tesisleri ile diğer takımlardan farklı bir konuma sahiptir. Yapılacak olan bu organizasyon ile Trabzon futbolu kazançlı çıkacaktır. Bizim gibi başka takımların da pilot olmak için arzusu olduğunu biliyoruz. Bu gayet normaldir. Ancak konunun spekülasyonlara sebep verecek düzeye getirilmemesi gerekir. Sonuçta Trabzonspor tüm takımların abisi konumundadır. Hangi kulüpten hangi sporcuyu istese kimse hayır demez. Bizim ve diğer takımların başı ağrıdığı zaman yine ilk başvuracağımız takım da Trabzonspor'dur''

Kamuoyunda konunun gündeme getirildiği günden beri pilot takım olarak Akçaabat Sebatspor seçileceği yönünde bir beklenti olduğunu da dile getiren Güner, ''Trabzonspor'un herkesçe kabul edilebilecek ve kendine yakışan bir karar vereceğinden kimsenin şüphesi yoktur. Trabzonspor'un ara takım ile ilgili en doğru kararı vereceğinden endişemiz yok'' dedi.