Gönderen Konu: ''Bahanelerin arkasına sığınamayız..''  (Okunma sayısı 607 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.429
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
''Bahanelerin arkasına sığınamayız..''
« : 16 Nisan 2010, 16:36:48 »
''Bahanelerin arkasına sığınamayız..''

--------------------------------------------------------------------------------
.. ..




TFF Stratejik Plan toplantısına katılan Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Nihat Kahveci, Fenerbahçe ile yapacakları derbinin çok kritik ve 6 puan değerinde olduğunu söyledi; takımda çok sakat sayıda oyuncu olmasının bir bahane olamayacağını dile getirdi..

Beşiktaş'ın milli futbolcusu Nihat Kahveci, Fenerbahçe ile 18 Nisan Pazar günü yapacakları derbi maçı kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Çırağan Sarayı'ndaki ''Stratejik Plan'' toplantısına katılan Nihat, toplantıdan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde çok kritik ve hataların affedilmeyeceği bir döneme girdiklerini belirterek, ''Bu hafta Fenerbahçe ile 6 puan değerinde final maçı oynayacağız. Zor maç, rakibin sahasında oynayacağız. Ancak derbilerde hiçbir zaman neyin ne olacağı belli olmuyor'' dedi.

Ligde 5 tane final maçlarının olduğunu vurgulayan Nihat, ''Kalan 5 maçımızı kazandığımız taktirde şampiyon olacağımıza inanıyorum. Çünkü bizim üstümüzdeki Bursaspor ve Fenerbahçe ile maçımız var. Şampiyon olmak istiyorsak, onları da yenmek zorundayız'' diye konuştu.


-''SAKATLIKLARIN ARKASINA SIĞINMAYIZ''-

Nihat Kahveci, çok kritik bir dönemde takımda çok sayıda sakat olduğunu ifade ederek, ''Ancak alınan kötü sonuçlarda hiçbir zaman bu sakatlıkların arkasına sığınmaz. Çünkü sezon başı kadro yapılırken bunlar da düşünüldü. Sahaya çıkan her futbolcu o formayı hak ettiği için Beşiktaş'ta oynuyor'' dedi. İspanya'da oynadıktan sonra Türkiye'de zorlandığı şeklindeki bir soru üzerine Nihat, şunları kaydetti:
''Zorlanmak değil, benim zorlanma diye bir sorunum yok. Ancak 8 sene çok az bir zaman değil. Geldiğimizde hem saha içinde hem saha dışında çok şeyin değiştiğini gördüm. İster istemez bana bir adaptasyon dönemi lazımdı. Bazı şeyler çok çabuk gelişti. Ama hiçbir zaman bunları mazeret olarak iletmek bana yakışmaz.
Eleştirildik normal olarak. Bir insan eleştiriliyorsa demek ki ondan bir beklenti var. Eleştirilerden gereken dersi aldığıma inanıyorum. Gelecek sene çok iyi olacağım derken insanlar belki 'bu seneye unutturmaya çalışıyor' diye düşünür. Öyle bir düşüncem yok. Çıktığım maçlarda elimden geleni vermeye çalıştım. Futbolcunun kötü dönemleri vardır. Ben de öyle bir dönem geçirdim, ama önemli olan takımın başarısı. İnşallah takım şampiyon olur. Benim da katkım olursa çok mutlu olurum.''

Nihat, Beşiktaş taraftarlarının yeterince katkı sağlayamamasına rağmen ''Beşiktaş'ın çocuğu Nihat'' diye tezahürat yapmasından çok etkilendiğini ifade etti.

Toplantıya katılan Hiddink ile konuştuğunu anlatan Nihat, ''Hiddink ile görüştüm. Bana sakatlığımın durumunu sordu. Ben de bir süre sonra hazır hale geleceğimi ifade ettim. İngilizce bilmediğim için İspanyolca konuştuk'' dedi.


Kaynak: Ajansspor..