Gönderen Konu: Beşiktaş:1 Sivasspor:1  (Okunma sayısı 552 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.413
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Beşiktaş:1 Sivasspor:1
« : 24 Ekim 2008, 22:57:34 »
Beşiktaş:1 Sivasspor:1
24.10.2008 21:39

Futbol Takımımız, Turkcell Süper Ligi’nin 8. haftasında Sivasspor’u BJK İnönü Stadı’nda konuk etti. Mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi.

Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, Sivasspor karşılaşmasıyla birlikte BJK İnönü Stadı’ndaki ilk maçına çıktı. Taraftarlarımız, Denizli’yi büyük bir coşkuyla karşıladı.

Karşılaşmaya iki takım da hızlı başladı. Mücadelede ilk pozisyonu bulan taraf Siyah Beyazlılarımız oldu ancak ilk gol Sivasspor’dan geldi. Mehmet Yıldız’ın golünden sonra hızlı hücumlarla rakip kaleye yüklenmeye başlayan Siyah Beyazlılarımız aradığı gole 13. dakikada kavuştu. Delgado, attığı güzel golle skoru dengeledi. Erken gelen goller sonrasında iki takımda kontrollü oynamayı tercih etti ve ilk devrenin ikinci yarısının önemli bir bölümü orta alan mücadelesiyle geçti. Takımımız yaptığı etkili savunmayla rakibine pozisyon vermezken, rakip kalede yakaladığı ciddi fırsatları değerlendiremedi ve ilk yarı 1-1 beraberlikle sona erdi.

İkinci devrede rakip yarı alanda etkili olan Ekibimiz, rakibini kendi yarı sahasına hapsetti. Oyunun kontrolünü kaybetmeyen Siyah Beyazlılarımız yakaladığı şansları değerlendiremedi. Son dakikalara doğru Sivasspor da yaptığı oyuncu değişiklikleriyle açık bir oyunu tercih edince maçta heyecanlı anlar yaşandı. İki takım da son dakikalarda üst üste pozisyonlara girse de skoru değiştirecek gol gelmedi ve mücadele 1-1 sona erdi.

MAÇIN AYRINTILARI

Hakemler: Halis Özkahya, Cem Satman, Volkan Narinç, Gökhan Güneşer (4. Hakem)

Beşiktaş: Rüştü, İbrahim Toraman, Zapotocny, Sivok, Serdar Kurtuluş, Cisse, Delgado, İbrahim Üzülmez, Tello (Dk. 73 Serdar Özkan), Bobo (Dk. 79 Holosko), Nobre

Yedekler: Hakan Arıkan, Uğur İnceman, Ekrem, Serdar Özkan, Ali Tandoğan, Holosko, Ayhan Tuna Üzümcü

Teknik Direktör: Mustafa Denizli

Sivasspor: Akın, Abdurrahman, Diallo, Bilica, Hayrettin, Musa (Dk. 90 Sedat), Sylla (Dk. 67 Balili), Sezer, İbrahim, Tum (Dk. 72 Faruk), Mehmet Yıldız

Yedekler: Petkovic, Murat, Pachoco, Balili, Sedat, Muhammed, Faruk

Teknik Direktör: Bülent Uygun

Goller: Mehmet Yıldız (Dk.4), Delgado (Dk. 13)

Sarı Kart: İbrahim Toraman (Dk. 10), Tello (Dk. 54), Sylla (Dk. 56), Diallo (Dk. 79), Mehmet Yıldız (Dk. 86), Sedat (Dk. 90), Abdurrahman (Dk. 94), Serdar Özkan (Dk. 94)

1. DEVRE

2. dakikada kazanılan korneri paslaşarak kullanan Tello’nun cezasahasına yaptığı orta, kaleciyi geçti ancak Takımımız’dan kimse topa dokunamayınca Sivasspor savunması topu uzaklaştırdı.

4. dakikada Musa’nın uzun topunu iyi takip eden Mehmet Yıldız hızlı bir şekilde savunmanın arkasına sarktı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

6. dakikada Serdar Kurtuluş’un yaptığı ortaya Nobre uçarak kafayla vurdu, top az farkla auta çıktı.

13. dakikada ceza sahasına girmek üzere olan Bobo, topu Cisse’ye bıraktı. Cisse güzel bir topuk pasıyla arkasındaki Delgado’ya gördü. Arjantinli Futbolcumuz da sağ ayağının dışıyla kalenin sağ alt köşesine sert vurdu ve skora eşitlik geldi (1-1).

20. dakikada kontra atakla hücuma çıkan Sivasspor’da Mehmet Yıldız savunmamızı az adamla yakaladı fakat Mehmet’in şutu üstten auta çıktı.

31. dakikada sağdan gelişen atakta yerden gelen sert ortaya kimse dokunamadı ve top kaleye paralel bir şekilde tehlikeli bölgeden uzaklaştı.

32. dakikada rakip ceza sahasının sağından sağ ayağının içiyle Delgado sert vurdu fakat kaleci Akın üst köşeye giden topu kornere çeldi.

37. dakikada Delgado’nun kullandığı kornerde top altı pas içine düştü. Oluşan karambolde Bilica topu uzaklaştırdı.

İlk yarı 1-1 sona erdi.

2. DEVRE

51. dakikada Nobre’nin sağdan yaptığı ortaya Delgado sert vurdu fakat yere çarpan top üstten auta çıktı.

60. dakikada Serdar’ın kullandığı taç atışıyla arkası kaleye dönükken topla buluşan Nobre, kaleye dönüp sert vurdu ama üstten auta attı.

68. dakikada ceza sahasına girerken topu önünde bulan Delgado sert vurdu fakat savunmaya çarpan top kornere gitti.

74. dakikada kalabalık bir şekilde ceza sahasına toplanan Sivasspor’da Sezer müsait pozisyonda sert vurdu, top auta gitti.

84. dakikada sağ kanattan gelen ortaya Nobre vurdu fakat top rakibin eline çarptı. Hakem Halis Özkahya bu pozisyonda devam kararı verdi.

94. dakikada Delgado'nun ceza sahasındaki ara pasında Nobre topu kontrol edemedi ve Takımımız bir gol şansını daha kaçırdı

95. dakikada soldan hızla ceza sahasına girerek Rüştü'yle karşı karşıya kalan Faruk'un sert vuruşunda top üstten auta gitti.