Gönderen Konu: Beşiktaş'a iki müjde  (Okunma sayısı 571 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.428
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Beşiktaş'a iki müjde
« : 10 Nisan 2010, 12:52:44 »
Beşiktaş'a iki müjde

--------------------------------------------------------------------------------
.. ..

Ligin 28. haftasında Ankaragücü ile 0-0 berabere kalan ve Fenerbahçe ile Bursaspor'un kazanmasıyla, rakiplerinin gerisine düşen siyah-beyazlı takım, Trabzonspor'u mağlup ederek puan farkının açılmasını engellemeye çalışacak.

Trabzonspor'u ilk maçta deplasmanda 2-0 mağlup etmeyi başaran Beşiktaş, yarınki mücadelede hem rakibine rövanşı vermemeye çalışacak, hem de üst sıralardaki rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyerek, şampiyonluk iddiasını kalan haftalara taşıma uğraşı verecek.

BJK İnönü Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Bünyamin Gezer yönetecek.



TELLO YİNE YOK

Beşiktaş'ın, Trabzonspor maçı öncesi sakat oyuncular konusundaki sıkıntısı sürüyor.

Geçen hafta Ankaragücü karşılaşmasında aynı sıkıntıyı yaşayan ve eksik kadroyla Ankara'ya giden siyah-beyazlı takımda, Trabzonspor karşısında Şilili oyuncu Tello yine forma giyemeyecek.

Sakatlığı nedeniyle antrenmanlarda takımla çalışmalara katılamayan Tello'nun yanı sıra yine sakatlıkları süren Nihat, Ferrari ve Tabata da yarın sahada yer alamayacak.

ERNST VE NOBRE HAZIR

Tello'dan gelen haberle üzülen Beşiktaş'ta sevindirici haber ise Ernst ve Nobre'den geldi.
Sakatlıkları nedeniyle yine Ankaragücü maçında oynayamayan Ernst ve Nobre'nin hazır oldukları ve bordo-mavili takımla oynanacak maçta forma giyebilecekleri açıklandı.

FENERBAHÇE MAÇI ÖNCESİ SARI KART ALARMI

Sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle son haftalarda sıkıntı yaşayan siyah-beyazlı takımda bir tedirginlik de sarı kart ceza sınırında bulunan oyuncular konusunda yaşanıyor.

Trabzonspor maçından sonra Fenerbahçe ile derbi mücadelesine çıkacak Beşiktaş'ta 4 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

''Kara Kartallar''da, 3'er sarı kartı bulunan Michael Fink, Fabian Ernst, İbrahim Toraman ve Uğur İnceman, Trabzonspor karşılaşmasında kart görmeleri halinde, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.

Sakatlığı nedeniyle Trabzonspor karşısında forma giymesi beklenmeyen Matteo Ferrari'nin de 3 sarı kartı bulunuyor.