Gönderen Konu: Beşiktaş'ın yabancıları 'hırçın'  (Okunma sayısı 515 defa)

Çevrimdışı sir_safak

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 13.165
  • Puan 2381
  • Cinsiyet: Bay
  • ST golcü :=)
    • MSN Messenger - caring.safak@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Beşiktaş'ın yabancıları 'hırçın'
« : 30 Aralık 2008, 11:15:53 »
Beşiktaş'ta sezonun ilk yarısında yabancı futbolcular hırçın görüntüleriyle dikkat çekti. 16 maçta siyah-beyazlı takıma çıkan 3 kırmızı kartın altına ise Sivok, Cisse ve Delgado'nun isimleri yazıldı.

                  Beşiktaş'ın bu sezon Turkcell Süper Lig'de 16 haftalık ilk bölümdeki mücadelesinde en hırçın futbolcusu Tomas Sivok oldu.

Ligin 16 haftalık bölümünde 1 kırmızı ve 5 sarı kart gören Çek oyuncu, hırçın görüntüsüyle dikkat çekti. Sarı-kart cezası nedeniyle Bursaspor karşısında kadroda yer almayan Sivok, toplam 5 sarı kart görürken, Ankaraspor karşılaşmasında ise yaptığı faul sonrası direkt kırmızı kartla cezalandırıldı.

Sivok'un ardında Fransız oyuncu Cisse de 1 kırmızı ve 3 sarı kartla takımın diğer hırçın oyuncusu oldu. Cisse, özellikle Fenerbahçe ile yapılan derbi maçında yaptığı fauller sonrası üst üste iki sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve takımını bu önemli maçta yalnız bıraktı.

DELGADO ''KIZARDI''
Beşiktaş'a geldiği günden beri sakin kişiliğiyle dikkat çeken Arjantinli oyuncu Delgado ise kırmızı kartla cezalandırıldı.

Ligin 16. haftasındaki karşılaşmaya kadar hiç kart görmeyen kaptan Delgado, Galatasaray ile yapılan derbi mücadelesinde iki sarı kartın ardından hakem Cüneyt Çakır tarafından kırmızı kartla oyun dışı bırakıldı.

SON 4 MAÇTA 3 KIRMIZI KART
Beşiktaş'ın bu 16 haftalık ilk bölümde kırmızı kartla cezalandırılan oyuncuları Cisse, Sivok ve Delgado, bu kartları son 4 maçta gördü.

Ligin 13. haftasında Fenerbahçe maçında Cisse, ardından 14. haftada Sivok ve son olarak 16. haftada Delgado kırmızı kart görerek takımlarını yalnız bıraktılar.

Siyah-beyazlı oyuncular 16 maçta toplam 3 kırmızı ve 30 sarı kart gördü.

ÜZÜLMEZ KART GÖRMEDEN CEZALI
Beşiktaş'ın tecrübeli oyuncularından İbrahim Üzülmez ise kart görmeden cezalı duruma düşerek ilginç bir görüntü ortaya koydu.

İbrahim Üzülmez, 16 maçlık periyotta sadece 1 kez sarı kart görmesine rağmen, Ankaraspor ile yapılan karşılaşmanın bitiminde rakip oyuncu Adem Koçak'a tokat attığı için Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 3 maçla cezalandırıldı.

5 OYUNCU SINIRDA KALDI
Siyah-beyazlı takımda 5 oyuncu ise ilk 16 haftalık bölümü sarı kart cezası sınırında tamamladı.

Cisse, Serdar Özkan, İbrahim Toraman, Nobre ve Rüştü, ligin ikinci bölümünde görecekleri ilk sarı kartlarla cezalı duruma düşecek.

CENTİLMEN OYUNCULAR
Beşiktaş'ın bu sezon centilmen oyuncuları ise Seric, Bobo, Aydın, Batuhan, Ekrem ve Hakan oldu.

Siyah-beyazlı oyuncular, görev aldıkları karşılaşmalarda sarı veya kırmızı kart görmeyerek centilmence bir görüntü çizdiler.