Gönderen Konu: "BJK" De Bir Kavga Daha  (Okunma sayısı 428 defa)

Çevrimdışı €scap€

  • 2. SINIF UYE
  • ****
  • İleti: 8.602
  • Puan 1409
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
"BJK" De Bir Kavga Daha
« : 03 Ağustos 2008, 20:26:55 »
Schalke 04 karşısında elde edilen galibiyetle, ilk kamptaki İbrahim Üzülmez-İbrahim Toraman kavgasının kara bulutlarından sıyrılan ve geleceğe ümitle bakan Kartal’da yeni bir kriz daha yaşandı. Ancak bu kez devreye iki kaptan, Delgado ile Nobre girdi, olayı tatlıya bağladı.

Avusturya’daki çalışmalarda takımın en iyileri arasında gösterilen Mehmet Sedef ile fizyoterapist Murat Şahinoğlu’nun birbiriyle tartıştığı öğrenildi. Siyah-beyazlıların dün sabah yaptığı antrenmanın ardından, genç futbolcu tedavi olmak istedi. Ancak bu bir türlü gerçekleşmedi. Bunun üzerine Sedef, Şahinoğlu’na dönerek, “Adamına göre muamele yapıyorsunuz” diyerek sitem etti.

Mehmet Sedef’in bu lafı üzerine sinirlenen Şahinoğlu’nun, genç futbolcuyla hararetli bir tartışma yaşadığı ifade edildi. Genel Menajer Sinan Engin’in duruma el koymasıyla ortamın sakinleştiği vurgulandı. Buna rağmen psikolojisi bozulan Murat Şahinoğlu’nun Engin’e, “Sinan ağabey benim İstanbul’a gitmem lazım. Halletmem gereken bazı ailevi problemlerim var” bahanesini söylerek kampı terk etmek istediği belirtildi. Engin’in de, fizyoterapist Murat Şahinoğlu’nun bu istek karşısında talimat vererek uçak bileti aldırdığı vurgulandı.

Buna rağmen devreye giren iki kaptan Delgado ile Nobre, fizyoterapistle görüşerek ortamı sakinleştirdi ve Murat Şahinoğlu’nun takımla birlikte kalmasını sağladı.