Gönderen Konu: Engin: Sağlam 5 yıl daha kalmalı  (Okunma sayısı 485 defa)

Çevrimdışı €scap€

  • 2. SINIF UYE
  • ****
  • İleti: 8.602
  • Puan 1409
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Engin: Sağlam 5 yıl daha kalmalı
« : 05 Eylül 2008, 18:53:29 »
Beşiktaş
2008-2009 sezonuna hızlı bir giriş yapan ve oynadığı 4 resmi maçtan galibiyetle ayrılan Beşiktaş'ta, menajer Sinan Engin, takım içinde yakalanan uyumun sahaya yansıdığını ve bu ortamın bozulmadığı sürece Siyah Beyazlı takımın sezon sonunda da ligin tepesende olacağını söyledi.

 


Engin, bir önceki sezon olmayan kadro derinliğinin bu sezon yakalandığını ve teknik heyetin bu geniş kadrodan iyi bir ilk 11 çıkarmak için elinden geleni yaptığını belirtti. Engin ayrıca teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın da çok iyi insan olmanın yanı sına işini çok iyi yapan bir teknik direktör olduğunu ifade ederken şunları söyledi.

"Bu sezon iyi bir takım olacağımız hazırlık kampında yakaladığımız ortamdan belliydi. Geçen sezon kadroda olan futbolcularımız, yeni transferlerimiz ve teknik kadromuz çok iyi bir ortamlda bugünlere hazırlandık. Ayrıca bir önceki sezon karşılaştığımız sıkıntıları yaşamamak için oluşturduğumuz geniş ve alternatifli kadronun kıymetini ilerleyen haftalarda daha iyi anlayşacağız. İlk 11'de forma giymek için takım içinde de çok iyi bir rekabet ortamı yakaladık. Ayrıca Ertuğrul Sağlam ve ekibinin her gün üstüne koyarak daha başarılı olmak için elinden geleni yapıyor. Ben Ertuğrul Sağlam ile en az beş yıllık mukavele yapılmasını isterdim. Böyle bir anlaşma bence hem hocamız için hem de camiamız için tam anlamıyla bir güven ortamının oluşmasına neden olur. Tabi ki bu benim düşüncem. Bunun kararını verecek olan başkanımız ve yönetim kurulumuzdur".

ÖVÜNÇ ÖZDEM/İSTANBUL,(DHA)