Gönderen Konu: Feyyaz Uçar: Adına değil yaşına bak  (Okunma sayısı 477 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.413
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Feyyaz Uçar: Adına değil yaşına bak
« : 16 Nisan 2010, 16:32:10 »
Feyyaz Uçar: Adına değil yaşına bak

Beşiktaş’ta transfer çalışmaları devam ediyor. Alınacak oyuncunun adını soyadını merak etmiyorum.
Fener’e kaptırma riskini de göz önüne alırsak ismin gizli kalmasında fayda var. Merak ettiğim tek şey futbolcunun yaşı. Trabzon karşısındaki Beşiktaş ilk 11’inin yaş ortalamasını görünce yüreğim daralıyor. Hele altyapıdan oyuncunun olmaması başlı başına bir ızdırap. Nereye uçuyorsun Kartalım?

Mücadelede Beşiktaş
Sakat oyuncuların çokluğu şampiyonluk yolundaki en büyük sıkıntı. Sarı kart sınırındaki oyuncuların çokluğu da cabası. Önceki gün sözleşmesi tazelenen Mustafa Denizli, geçen haftaki sistem değişikliğinden randıman alamadığı için 4’lü defansa döndü. Önündeki üçlü Uğur, Fink ve Ernst orta sahayı kontrol ediyor. Sol kanadı kullanan Yusuf, Serkan Balcı karşısında etkisiz. Serkan gibi hareketli bir oyuncuyu yürüyerek geçmesi mümkün değil.

Üstelik Serkan’ın ileriye çıkışları Beşiktaş kalesi için tehlike. Çünkü Yusuf rakibini takip etmiyor. Ağır Trabzonspor defansı Holosko için büyük şans, defansın arkasına atacağı her depar onu kaleciyle karşı karşıya bırakır. Ama Holosko ilk yarıda bu fırsatı bir kere kullandı, onu da değerlendiremedi. Bobo ve İbrahim Toraman’ın yakaladığı pozisyonlar dışında Beşiktaş’ın etkili atağı yok. Ama mücadelesi iyi. Beşiktaşlı futbolcular ikili mücadelelerin çoğunda rakipten üstündü.

DERBiLERiN ONURU
TRABZON kalecisi Onur derbileri seviyor. Galatarasay maçında olduğu gibi bu maçta da takımının en iyisi. İkinci yarıdaki kurtarışları ile maça damgasını vurdu. Trabzonspor uzun yıllar kaleci aratmaz. Orta sahanın yükü Selçuk’a fazla geliyor. Colman ve Alanzinho’nun aklı fikri ofansta. Burak’ta kanadı kontrol edince Selçuk kocaman bir orta sahayı parsellemek zorunda. Umut-Teofilo ikilisi olmadı birbirlerini tamamlayamıyorlar. Yaptıkları çapraz koşularla alan yaratmıyorlar. Verkaça duvar olmuyorlar. Trabzon forvetine B planı gerek.

Her iki takımın futbolu da yakışıklıydı. Hele boylu poslu kalecilerin gol yemesi mümkün değil gibi. Bu maç 3 kaleli oynansa gol yine de zor olurdu. Maçı seyreden Hiddink mutlu ayrılmıştır. Milli kale sağlam eldivenlerde. Hollandalı demir kramponlar arayacak.

Kaynak: Hürriyet..