Gönderen Konu: ''Hakemlerin verdiği cevap bana yetti''  (Okunma sayısı 565 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.413
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
''Hakemlerin verdiği cevap bana yetti''
« : 16 Nisan 2010, 16:30:39 »
''Hakemlerin verdiği cevap bana yetti''

--------------------------------------------------------------------------------
.. ..




Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, sözleşme yenilemesini, Trabzonspor beraberliğini ve şampiyonluk şanslarını değerlendirdi..

Sezon ortası sözleşmesi değil. Öyle olsa bunu devre arasında yapardım. Ligin bitmesi için az bir süre var. Yönetim hocasıyla sözleşme yenileme niyetinde mi değil mi, ortaya koydu bu düşünceyi. Biizm kontratlarımız 1 yıllık oluyor.. 5 yıllık da olsa 8 yıllık da olsa farketmez. Medya ne olacak; imzalayacak mı imzalamayacak mı diye yazdı. Ortak kararımızdı bu. Benimle devam edilmek istenilmesinden dolayı gururlu ve mutluyum. İnşallah en uzun çalışmam olur bu hayatımdaki. Teknik adamlık hayatımda yakalayabileceğim en büyük başarıyı yakalamak için bu dönem doğru dönemdi. Özellikle bu kararsızlık devam etseydi takım üzerindeki negatif etkileri olabilirdi. Benim kontratımın uzaması sadece Beşiktaş'ın takımı ile ilgili değil. Ben sadece Beşiktaş'ın 22 futbolcusıyla uğraşmıyorum sadece.. Daha önce de futbolcularımız sözleşme imzaladı. Benimle beraber harekett ettiler. Hepimiz yaptık bunu.

Şu andaki tabloda şampiyonluk iddiası ile ilgili bizden daha iddialı iki ekip var. Fenerbahçe maçından sonra belki de daha net konuşabilir. Ligin nelere gebe olacağı ile iligili kimse bir şey tahmin edemez. Bu gün kazanmak için fiziki anlamda her şeyimiz ortaya koyduk. Rüştü'nün sakatlığı nedeniyle 1 değişiklik hakkımızı kullanmış olduk. Hücumda alternatifimiz az. Tello olsun, Nihat ve Tabata'nın son dönemde grafikleri çıkmıştı. Rakibimiz güçlü bir takım. Her iki ekibin kazanacak kadar pozisyonu vardı. Bizim amacımız golcülerin ön plana çıkması. Son derece tempolu, pozisyonu olan ancak golü olmayan bir 90 dakikaydı. Fenerbahçe maçı var. Beşiktaş şampiyonluk şansını asla ve asla kaybetmez. Kapanmayacak kadar bir fark kalırsa o zaman şampiyonluktan bahsedemeyiz.. Beşiktaş kendi göbeğini kendi kesecek bir döneme sahip. Bazen böyle çıkıyorum. Taraftar ne diyecek diye merak ediyor. Çok net bir pozisyon vardı. Bu penaltı pozsiyonuna "hayır değil" diyecek kaç kişi vardır. Ben bunları hakemlerle de tartıştım, onların verdiği cevap da bana yetti zaten"

BASIN TOPLANTISI

Denizli, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında ise, ''Bu maç hedefimize giderken önümüzdeki en zorlu engeldi. Trabzonspor çok rahat bir maça çıktı. Her takım kendi prestiji için her şeyini ortaya koyar. Bizim de Trabzonspor'un da kazanabileceği pozisyon üretilen bir 90 dakika oldu'' diye konuştu.

Fizik kapasite olarak en fazla harcama yaptıkları maçı oynadıklarını kaydeden Denizli, şöyle devam etti:
''İlk yarıda Yusuf'un çizgide çok kalması bizi biraz zorladı. Ancak ikinci yarıda çok iyi mücadele ettik. Kazanmak istiyorduk. Rüştü'nün sakatlığı ile ağır bir sekteye uğradık. Hücumda çok fazla alternatifimiz yok. Sakat olan Tello, Nihat ve Tabata'yı kullanamadık. Rüştü sakatlanınca 2 değişiklik yapabildik. Kısacası hedefimizde böyle bir kayıp puan yoktu. Eğer şampiyonluk şansından bahsedecek olursak 1 hafta sonra daha net bir şekilde konuşma imkanına sahip oluruz. Maçlar devam ediyor. Rakiplerimizin oynayacağı maçlar bizim için önem kazandı. Kazansaydık avantajlı duruma gelirdik.''

Denizli, mücadele ve temposu yüksek bir maç oynandığını, ancak gol yollarında iki takımın da başarılı olamadığını kaydetti.

-''HOCALARIMIZLA KONUŞTUK VE TEŞEKKÜR ETTİK''-

Oyunun son dakikalarında ortaya çıkan bir pozisyon bulunduğunu anlatan Denizli, penaltı itirazı yapılan konuyla ilgili olarak şunları söyledi:
''Zaman gelir futbolcu, teknik adam, hakem hataları belki bir şampiyonu ortadan kaldırabilir. Bu akşam benim yaşadığım pozisyonu değerlendirmede bir hata oldu. Maçtan sonra hocalarımızla konuştuk, teşekkür ettik. Hepimiz insanız hata yapabiliriz. Kendi aramızda konuştuk. Onlarla konuşmam beni tatmin etti. Bu, benim olduğum açıdan pozisyonu değerlendirmem. Bir pozisyonun ele çarpma, faul olduğunu belki bir hakemden daha iyi değerlendirecek bir insanım. Farkında olmadan saha çizgisini geçmiş olabilirim. Buradan konuşmak yanlış olur. Benim değerlendirmem öyleydi ama benim değerlendirmemle olmuyor.''

-''ÜZERİMİZDEKİ RAKİPLERLE OYNAYACAĞIZ''-

Denizli, lig tablosunun gayet açık olduğunu belirterek, ''Üzerimizde yer alan 2 değerli rakibimizle maçımız var. O maçlardan istediğimiz sonuçları alamazsak şampiyonluktan bahsetmek hayalcilik olur'' dedi.

Lig tablosu ile ilgili yaptığı değerlendirmelerin ''Kehanet'' olarak yorumlanmasının kendisini üzdüğünü ifade eden Denizli, ''Bunların kehanet olarak algılanması beni üzüyor. Bunlar sadece benim yaptığım değerlendirmeler. Bu değerlendirmeyi yapacak futbol bilgisine de sahibim'' ifadelerini kullandı.

SÖZLEŞMESİNİN UZATILMASI

Sözleşmesinin 1 yıl daha uzatılmasıyla ilgili bir soruya Denizli, ''Kulübüm için yaptığım sözleşmeyi fedakarlık olarak değerlendirmiyorum. Burada çok mutluyum. İnşallah Allah bana burada uzun yıllar çalışmayı nasip eder. Umarım burada teknik adamlık kariyerimdeki başarıların üstüne çıkarım, kulübüm de büyük başarılara imza atar'' diye yanıt verdi.