Gönderen Konu: Holosko cok iddialı geliyor  (Okunma sayısı 414 defa)

Çevrimdışı €scap€

  • 2. SINIF UYE
  • ****
  • İleti: 8.602
  • Puan 1409
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Holosko cok iddialı geliyor
« : 03 Ağustos 2008, 20:24:35 »
‘Ben yıldız değilim’
“Yeni sezonda neden en büyük beklenti benden, bilmiyorum... Ben daha öyle yıldız değilim. Şu anda takımın yıldızları Bobo ve Delgado. Ara transferde geldikten sonra ligde 7, kupada 2 gol attım. Bir çok da asist yaptım. Benim için önemli olan takımın bir parçası olmak. Taraftarların beni sevmesinden çok mutluyum. Ben de onları çok seviyorum. Zaten Beşiktaş’a gelmemdeki en büyük sebeplerden biri bu. Manisa’da maç oynamadığımda, kapalı tribünde maç izlemişliğim vardır...”

‘Şampiyon olalım’
“Geçen yıl hedefim 16 goldü, 15 tane atabildim. Gol kralı olan Semih’ten sonra ikinciyim. 10 da asist yaptım. Profesyonel yaşantımdaki en iyi sezonumu geçirdim. Bu sene de hedefim var ama açıklamak istemiyorum. Sonra tutturamazsam benim için kötü olur! En azından geçen yıl ki performansı tekrarlayacağım. Kesinlikle gol kralı olmak istiyorum. Hayalim şu: Beşiktaş şampiyon olsun, ben de gol kralı. Fakat önemli olan, takımımızın maçları kazanması ve ligi bitirdiği yer...”

‘Arda’yı beğeniyorum’
“Türkiye Ligi, dünyadaki en kaliteli ve rekabete açık liglerden... Bu sezon öncesi en çok oyuncu alan Trabzonspor güçlendi. Galatasaray ve Fenerbahçe de çok başarılı oyuncular aldılar. Zaten Galatasaray’da dünyanın en önemli yıldızlarından biri olan Arda Turan var. Geçen yıl şampiyonluğa çok yaklaştık. Belediye maçı dönüm noktası oldu. Arkasından Fenerbahçe derbisi. Zaten bu iki maçtan sonra kırılma noktası oldu. Belediye maçını alsaydık, Fenerbahçe ile berabere kalmak bize yeterdi.”

‘Toraman’a üzüldüm’
“Yeni oyuncuların transferi, savunmaya rekabet getirdi. Takımda 8 yabancı oldu. Sadece 6 tanesi oynayabilecek. Bu çok ciddi bir yarış takım içinde. Bu hocamız için de iyi. Çünkü elinde alternatif var. Geçen yılki kadromuz da kötü değildi. Benim en büyük üzüntüm ve kayıp olarak gördüğüm İbrahim Toraman’dır. Hem insan, hem de oyuncu olarak çok iyi biri. Çok iyi anlaşıyorduk. Eğer dönerse anlatamayacağım kadar sevinir, mutlu olurum. Toraman’ın yokluğu doldurulmaz, onsuz olmaz!”