Gönderen Konu: Keyif içinde maçları izliyorum  (Okunma sayısı 517 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.428
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Keyif içinde maçları izliyorum
« : 05 Mart 2009, 23:20:41 »
 Keyif içinde maçları izliyorum
   
Beşiktaş Başkanı, 3-1’lik Ankaraspor galibiyeti sonrası jest yapıp takıma yemek verdi. Artık keyif içinde maçları izlediğini söylerken, "Giydiğiniz formanın hakkını verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Hürriyet'in haberine göre, Ankaraspor galibiyetiyle Fortis Türkiye Kupası’nda final için büyük avantaj yakalayan ve Süper Lig’de de son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla zirve yarışında iddialı konuma gelen Beşiktaş’ta yüzler gülüyor. Takımın her geçen gün yükselen performansı başkan Yıldırım Demirören’i de keyiflendirdi. Demirören, asbaşkan Levent Erdoğan ve genel sekreter Kenan Öner ile birlikte Ankaraspor karşısında alınan 3-1’lik galibiyet üzerine jest yaparak takıma dün öğle yemeğinde balık ziyafeti çekti. Başkent’te Park Flora Restaurant’taki yemekte başta teknik direktör Mustafa Denizli olmak üzere tüm oyunculara teşekkür eden Demirören, "Bu sezon iki hedefimizde de başarılı bir şekilde yola devam ediyoruz.

Güçlü bir aileyiz

Ankaraspor karşısındaki futbol beni fazlasıyla keyiflendirdi. Bu moralle ligdeki iddiamızı da son haftaya kadar sürdüreceğimize inancım tam. Hacettepespor maçı da çok zorlu geçecek ama ben galip geleceğimizi inanıyorum. Bu zaferler serisini sezon sonuna kadar sürdürmemiz halinde, taraftarlarımızla birlikte büyük bir coşku yaşayacağız.

Giydiğiniz formanın hakkını fazlasıyla veriyorsunuz. Artık büyük bir mutluluk içinde maçları izliyorum. Takım havasını yaşadığınız ve bizlerin yüzünü güldürdüğünüz için sizlere yönetimdeki arkadaşlarım adına da teşekkür ediyorum" dedi.

Beşiktaş’ın istenen çizgiye geldiğini belirten Mustafa Denizli, çok iyi ve güçlü bir aile olduklarını bunun da karşılığını alacaklarını ifade etti. Denizli, başkan Demirören’e en güzel karşılığı sezon sonunda vereceklerini vurgulayarak şunları söyledi:

Hedefimiz çifte kupa

"Oyuncularım, istediklerimi uyguluyorlar. O zaman sorun olmuyor. Uyum içinde çalışan büyük bir aile olduk. Kupada final için büyük avantaj yakaladık. Hedefimiz çifte kupa." Kaptan Delgado ise başarılı oldukları taktirde istediklerini alacaklarını belirterek, "Yönetim ve hocamız hep arkamızda. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz" dedi.