Gönderen Konu: Toraman : Bu sefer şansları yok!  (Okunma sayısı 481 defa)

Çevrimdışı €scap€

  • 2. SINIF UYE
  • ****
  • İleti: 8.602
  • Puan 1409
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Toraman : Bu sefer şansları yok!
« : 22 Ekim 2008, 18:49:10 »

Sivasspor ile İnönü Stadı'nda oynadığı 3 maçı da kaybeden Beşiktaş, şeytanın bacağını kırmanın...

 
Sivasspor ile İnönü Stadı'nda oynadığı 3 maçı da kaybeden Beşiktaş, şeytanın bacağını kırmanın planlarını yapıyor. Toraman, "Şimdi zirvedeyiz. Bunun devamı için tek seçeneğin kazanmak olduğunu biliyoruz" dedi..

G.Birliği'ni yenerek Mustafa Denizli ile lige iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş gözünü Sivasspor maçına çevirdi. Rakibiyle cuma günü İnönü Stadı'nda oynayacak olan siyah beyazlı ekip, daha önce evinde oynadığı üç maçı da kaybettiği için bu şanssızlığına bu sefer son vermeyi istiyor. Kartal, Sivas lige çıktıktan sonra rakibiyle 6 kez karşı karşıya geldi. İnönü Stadı'nda oynadığı üç maçı kaybeden Kartal deplasmanda oynadığı üç karşılaşmayı ise kazanmayı başardı. İstanbul'da Beşiktaş, Sivas'a 1-0 (2005-06 sezonu), 1-0 (2006-07) ve geçen sezon da rakibine 2-1 mağlup olmuştu. Deplasmanda ise siyah beyazlı takım, 3-1, 1-0 ve 2-1'lik skorlarla kazanmayı başardı. Geçen yıl oynanan Sivasspor maçına Beşiktaş yönetimi, F.Bahçe maçının hakemi İsmet Arzuman'ın kötü yönetiminden dolayı PAF takımı ile çıkma kararı almış ama sonra geri adım atmıştı.

"ZOR AMA KAZANACAĞIZ"

İstanbul'da şeytanın bacağını bu sefer kıracaklarını söyleyen İbrahim Toraman, "Bu sefer zirveyi kolay kolay bırakmayı düşünmüyoruz. Sivas ligin iyi ekiplerinden biri. Zor bir maça çıkacağız ama taraftarımızın da büyük desteğiyle güzel bir skorla sahadan ayrılacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.