Gönderen Konu: Yerli harekatı başladı...  (Okunma sayısı 358 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.413
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Yerli harekatı başladı...
« : 04 Haziran 2008, 22:46:42 »
Yerli harekatı başladı...
Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam, ''Transferde tespit ettiğimiz oyuncuları kadromuza katmaya çalıştık'' dedi.


Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Samsun'a gelen teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u ziyareti sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Takımımızın yeni sezon hazırlıklarını değerlendiren Sağlam, geçtiğimiz sezon tespit ettikleri eksikleri gidermek için çalıştıklarını söyledi. Önümüzdeki sezon daha iyi bir ekip oluşturmak adına yaptıkları çalışmaların olumlu geçtiğini ifade eden Sağlam, ''Taraftarlarımızın beklentilerine karşılık verebilmek için transferde tespit ettiğimiz oyuncuları kadromuza katmaya çalıştık'' dedi. Transferler konusunda menajerimiz Sinan Engin ve başkanımız Yıldırım Demirören'e de teşekkür eden Sağlam, şunları kaydetti:

''Yapılan transferlerin katkı sağlayacağını inanıyorum. 3'ü yabancı, 5 transfer yaptık. Bir yerli oyuncu daha almayı düşünüyoruz. Yabancıyı oyuncu transferini kapattık ama önümüzdeki günlerde yabancı oyuncularımıza kulübün menfaatleri doğrultusunda bir teklif gelirse değerlendirip yerine yabancı oyuncu alabiliriz.''

Sağlam, Fenerbahçe'nin Emre Belözoğlu'nu transferiyle ilgili bir soru üzerine ise bütün takımların kadrolarını güçlendirmeye çalıştığını, bunun da gelecek sezonun daha çetin geçeceğinin göstergesi olduğunu belirterek, ''Hem bizi diğer takımların önüne çıkaracak kadroyu oluşturup, hem de iyi bir hazırlık dönemi geçirerek sezona iyi başlayıp iyi bitirmek istiyoruz'' dedi.

MİLLİ TAKIM

Basın mensuplarının Milli Takım hakkındaki görüşlerini de sorduğu Sağlam, şunları söyledi: ''Hazırlık maçları, sistem ve oyuncu yapısıyla ilgili karar verici karşılaşmalar oldu. Bu maçlarda alınan sonuç ve oynanan futbolun şampiyonaya yansıyacağını söyleyemeyiz. Şampiyonanın havası farklı olacak. İlk planda gruptan çıkıp, oynanan maçlarla Türk halkını sokağa dökecek sonuçlar alınacaktır.''

SAMSUNSPOR

Samsunspor'daki ekonomik sıkıntıyla ilgili bir başka soru üzerine ise Sağlam, sorunun, kentin ileri gelenlerinin ve ekonomik olarak gücü bulunanların Samsunspor'a yeteri kadar ilgi göstermemesinden kaynaklandığını söyledi. ''Samsunspor köklü bir kulüp. Benim 10 yılım bu takımda geçti. Teknik adamlığımın da ilk yılları burada başladı. Öncelikle Samsunspor'un layık olduğu yerin Süper Lig olduğunu biliyoruz. O yüzden 'Samsunluyum' diyen Samsun'da yaşayan herkesin ama elini taşın altına koyması gerekir'' diyen Sağlam, bunun en kısa sürede gerçekleşeceğine inandığını da sözlerine ekledi.