Gönderen Konu: Banko Beşiktaş!  (Okunma sayısı 578 defa)

Çevrimdışı €scap€

  • 2. SINIF UYE
  • ****
  • İleti: 8.602
  • Puan 1409
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Banko Beşiktaş!
« : 08 Eylül 2008, 13:17:18 »
Futbol

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu Beşiktaş'a 2-0 mağlup oldukları maçın ardından iki ekibin de iyi bir hazırlık yapmak için böyle bir maçı organize ettiğini kaydederken şampiyonluk için siyah beyazlıların avantajlı olduğunu dile getirdi.

 

Mircea Lucescu şunları söyledi:

"Bizim 13 oyuncumuz milli takımlardaydı. Buna rağmen buraya gelip maç yapmak istedik. Çok yazık ki hakem oyuncumuza çok çabuk kırmızı kart gösterdi ve maçın bir anlamı kalmadı. 11'e 11 oynansa oyunumuzu daha iyi görebilirdik."

Lucescu, bir basın mensubunun "Buradayken de hakemlerden yakınıyordunuz. Gittiğinizden bu yana Türkiye'de hakemler değişmemiş mi?" şeklindeki sorusu üzerine de Lucescu gülerek, "Değişmemişler, herhalde" yanıtını verdi.

Beşiktaş'ın bu yıl çok iyi bir ekip kurduğunu kaydeden Lucescu, "Galatasaray ve Fenerbahçe'nin antrenörleri yeni. Buraya alışmaları için biraz zamana ihtiyaçları var. Bence iki aya ihtiyaçları bulunuyor. Eğer Beşiktaş bu süreyi iyi değerlendirirse Türkiye liginde bence şampiyonluğun en büyük adayıdır" ifadesini kullandı.

Beşiktaş'ın UEFA Kupası'ndaki rakibi Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımıyla ilgili bir soruya da Rumen teknik adam, "Beşiktaş'ın rakibi çok iyi bir takım. Çok iyi organize oluyorlar. Çok tehlikeli oyuncuları var. Beşiktaş dikkat etmeli. İki maç da kolay olmayacak" şeklinde yanıt verdi.

Adının Galatasaray teknik direktörlüğü için geçtiğinin belirtilmesi üzerine de Lucescu, "Galatasaray'ın, Beşiktaş'ın, Fenerbahçe'nin antrenörleri var. Ben de Shakhtar Donetsk'in antrenörüyüm. Ne yazık ki böyle şeyler hep gündeme getiriliyor" dedi.