Gönderen Konu: ''Beşiktaş Görkem'i istedi!''  (Okunma sayısı 342 defa)

Çevrimdışı m3t3d1nh0

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 15.446
  • Puan 9028
  • Cinsiyet: Bay
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
''Beşiktaş Görkem'i istedi!''
« : 05 Haziran 2008, 06:15:43 »
''Beşiktaş Görkem'i istedi!''

Çaykur Rizespor Başkanı Abdülkadir Çakır, savunma oyuncuları Ahmet Görkem Görk'ü Beşiktaş'ın transfer etmek istediğini, ancak siyah-beyazlı kulübe olumsuz yanıt verdiklerini söyledi. Görkem ise kendisi ile ilgili kararı başkanının vereceğini belirterek "Başkanım ne derse o olur" dedi.

Çakır, yaptığı açıklamada, Yıldırım Demirören'in transfer için kendisini aradığını belirterek, "Bu teklif bizi mutlu etti. Fakat biz bu sezon yeniden Turkcell Süper Lig'e yükselmek istiyoruz. Görkem de bu mücadelemizde en çok güvendiğimiz futbolcularımızdan bir tanesi. Bu nedenle Demirören'e teklifi için teşekkür ederek, bu transferin gerçekleşemeyeceğini bildirdik" dedi.

Hedeflerinin güçlü bir kadro kurmak olduğunu ifade eden Çakır, "Maalesef geçen yıl talihsizlikler yaşayarak ligden düştük. Kente hiç hak etmediği bir üzüntü yaşattık. Bu üzüntüyü ortadan kaldırmak boynumuzun borcu. Yeniden Süper Lig'e yükselerek bu borcumuzu ödemek zorundayız" diye konuştu.

GÖRKEM: "KARARI BAŞKANIM VERİR"
Çaykur Rizespor'un defans oyuncusu Görkem, Beşiktaş'tan aldığı transfer teklifinin kendisini mutlu ettiğini ifade etti.

Görkem, şunları söyledi:
"Tabii herkese böyle bir teklif nasip olmaz. Herkes dört büyük takımdan birinde oynamak ister. Beşiktaş, büyük bir camia. Fakat, Çaykur Rizespor da çok büyük bir camia. Ben Rize'de olmaktan son derece mutluyum. Şu anda takımımın başarısından başka bir şey düşünmüyorum. Transfer konusunda konuşmak bana düşmez. Benimle ilgili kararı başkanım Abdülkadir Çakır verir. Her iki camia için hayırlısı ne ise, başkanım ne derse o olur."

Çaykur Rizespor'da kalıcı başarılara imza atamamanın üzüntüsünü yaşadığını belirten Görkem, "Maalesef geçen yıl formumun en üst seviyesindeyken Saffet Susiç'in isteğiyle ayrılmak zorunda kaldım. Kiralık olarak gittiğim Boluspor'da iyi işler yaptığıma inanıyorum. Play off finalinde yenilerek Bolu halkına Süper Lig sevinci yaşatamadık. İnşallah bu sezon benim de gayretlerimle bu sevinci Rizeliler'e yaşatır, Çaykur Rizespor'u yeniden hak ettiği Süper Lig'e taşırız" dedi.

Ahmet Görkem Görk, geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor'da Samet Aybaba'nın teknik direktörlük yaptığı ilk iki maçta, ilk 11'de sahaya çıkarak 180 dakika görev yapmıştı. Samet Aybaba'nın görevi bırakmasının ardından Saffet Susiç döneminde kadroya giremeyen Görkem, devre arasında Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'a kiralanmıştı. Boluspor'da iyi bir grafik yakalayan Görkem, 16 maçta, bin 436 dakika sahada kalarak 6 gol atmış 4 kez sarı kart görmüştü.