Gönderen Konu: Beşiktaş sınıfı geçti  (Okunma sayısı 447 defa)

Çevrimdışı schoot9

  • 2. SINIF UYE
  • ****
  • İleti: 5.356
  • Puan 4609
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Beşiktaş sınıfı geçti
« : 18 Ağustos 2008, 23:52:31 »
Beşiktaş yeni sezona hazırlık döneminde oynadığı maçlarda ve Siroki Brijeg’le yaptığı UEFA Kupası 2. ön eleme turu karşılaşmasında hem savunmasında hem de hücum hattında başarılı bir performans ortaya koydu.

Şimdiye kadar 1’i resmi, 8’i özel olmak üzere toplam 9 maç oynayan Kartal’da teknik heyetin yeni transferlerin uyumunun yanı sarı takımın genel performansından memnun olduğu ifade edildi. Savunmada problemler yaşanan geçen sezon takımını tek ön liberolu sistemle oynatan, hazırlık döneminde ise çift ön liberoya dönen Ertuğrul Sağlam’ın, defans ile orta sahanın uyumundan memnun kaldığı ve bu şekilde yola devam etmeyi düşündüğü kaydedildi.

Sağlam teşekkür etti

Hazırlık sürecinde güçlü Alman ekipleri Schalke ve Bochum’un da aralarında yer aldığı rakiplerle karşılaşan, daha sonra Bosna Hersek’te Siroki Brijeg’le mücadele eden Kartal 9 maçta kalesinde sadece 5 gol gördü. Siyah-beyazlı takımın yediği gol maç başına 0.55 oldu.

Bu karşılaşmalarda rakip fileleri 22 kez havalandıran Beşiktaş’ın maç başına gol sayısı ise 2.44 olarak gerçekleşti.

Teknik patron Sağlam’ın, Hazar Lenkeran’ı 4-0 yendikleri maçtan sonra soyunma odasında bütün oyuncularına teşekkür ettiği vurgulandı.

BERABERLİK YOK

Beşiktaş - R.Salzburg II: 2-0
Beşiktaş - St. Johann: 4-0
Beşiktaş - Bochum: 3-2
Beşiktaş - S.Bükreş: 0-1
Beşiktaş - Schalke: 2-1
Beşiktaş - Maccabi Haifa: 1-0
Beşiktaş - Kocaelispor: 4-0
S.Brijeg - Beşiktaş: 1-2
Beşiktaş - H.Lenkeran: 4-0

Yeni hedef Antalyaspor

Yönetim kurulu tarafından affedilen İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman’ın da forma giydiği, yeni sezon hazırlıklarının son maçında Hazar Lekeran’ı 4-0 mağlup eden Beşiktaş, rotasını Süper Lig’in ilk haftasında Antalyaspor’la deplasmanda oynayacağı karşılaşmaya çevirdi. Dünü izinli olarak geçiren siyah-beyazlı takım bu akşam yapacağı antrenmanla Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacak. Milli takım kamplarına giden Gökhan Zan, Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan, Emre, Holosko ve Tello antrenmanda yer almayacak.