Gönderen Konu: Beşiktaş'ta gönderilecekler belli oldu !  (Okunma sayısı 487 defa)

Çevrimdışı DiNoZoP

  • 5. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 55
  • Puan 0
  • Cinsiyet: Bay
  • South Park..!!
    • MSN Messenger - cagdasalbayrak@besiktas.ws
    • Profili Görüntüle
    • albayrakFORUM
    • E-Posta
Beşiktaş'ta gönderilecekler belli oldu !
« : 23 Aralık 2008, 23:56:44 »
Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli, takımdan göndereceği oyunların isimlerini belirledi.
23 Aralık 2008 Salı 11:20

Üst Üste alınan başarısız sonuçların ardından Beşiktaşta operasyon başladı !.. İlk fatura geldiği günden bu yana büyük eleştirilere maruz kalan Hırvat savunma oyuncusu Antony Seriç’e çıktı. Sırada Bobo ve Cisse'nin olduğu iddia edildi.

Türk spor medyasında bulunan iddialar ortalığı karıştıracak cinsten. Bugün birçok gazete yer alan haberlere göre Beşiktaş’ta operasyon başladı.

Galatasaray derbisi, Beşiktaş’taki gerin ortamı geri getirdi. Geldiği ilk günden itibaren, “Şampiyonluğa inanmayan, büyük takımda bulunmanın ağırlığını taşıyamayan futbolcuyla işim yok” diyen Teknik Direktör Mustafa Denizli, Ali Sami Yen Stadı’ndaki yenilginin ardından kararını verdi. Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli'nin derbinin ardından "Bize ayak uyduramayan futbolcular ile yollarımızı ayıracağız" açıklaması da son zamanlarda formsuzlukları ile göze çarpan 3 oyuncuyu işaret etti.

Panathinaikos'tan transfer edilen Hırvat futbolcu Antony Seric'in takımdan gönderilecek ilk isim olduğu öğrenildi.

Siyah-beyazlıların, Seric'in dışında Bobo ve  Cisse gibi iki yabancısını daha göndereceği, bunların yerine bir forvet, bir de orta saha oyuncusu düşündükleri açıklandı.

Mustafa Denizli'nin, fazla şans tanımadığı Seric’in dışında, Beşiktaş’tan gitmek istediği iddia edilen Bobo ile sürpriz bir ismi daha listeye koydu. Siyah-beyazlı ekibin çalıştırıcısının, Fener karşısında kırmızı kart gören Cisse ile de yollarını ayıracağı ifade edildi. Denizli’nin, bu üç yabancı dışında, yedekte bulunup da forma için kendini zorlamayan bazı oyuncuları da kadrodan göndereceği vurgulandı. Bu isimlerin Uğur İnceman, Ali Tandoğan ve Tuna Üzümcü olduğu da diğer iddialar arasında.

Geldiği ilk dönemde bu kadronun yeterli olacağını söylemesine rağmen, gönülden oynamayan ve kendilerine katkı sağlamayacak isimleri de göndermekten çekinmeyeceğini açık açık vurgulayan Mustafa Denizli’nin, gidenlerin yerine, biri yerli olmak üzere en az iki oyuncu alacağı ifade edildi. Öncelikli bölge olarak orta sahayı düşünen Beşiktaş Teknik Direktörü, buradaki zaafı giderdikten sonra golcü bir isme yöneleceği, bunun yanında sol kanada da bir takviye düşünüldüğü dile getirildi.

Siyah-Beyazlı takımda büyük bir operasyona girişmeye hazırlanan Mustafa Denizli'nin Emre Özkan ve Batuhan Karadeniz gibi genç futbolcuları da olgunlaşmaları açısından kiraya vermek istediği belirtildi.

İkinci yarıya daha güçlü bir kadroyla girmek isteyen tecrübeli hocanın önünde büyük bir sıkıntıu var. Beşiktaş’ın bu konudaki en büyük sıkıntısının maddi sorunlar olduğu öğrenildi. Transfer için mali kaynak bulmaya hazırlanan siyah-beyazlıların, mevcut kadroya olan borçlarını da ödemek zorunda olması, elini kolunu bağlıyor.