Gönderen Konu: Denizli'den iki yıldıza sert uyarı!  (Okunma sayısı 470 defa)

Çevrimdışı FabregaS

  • Osc Yönetici
  • 2. SINIF UYE
  • ******
  • İleti: 8.108
  • Puan 2519
  • Cinsiyet: Bay
  • PES 10 VS FİFA 10
    • Profili Görüntüle
Denizli'den iki yıldıza sert uyarı!
« : 29 Ekim 2008, 20:48:14 »
Denizli'den iki yıldıza sert uyarı!
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Fortis Türkiye Kupası’nda Antalyaspor ile yapılacak karşılaşma öncesi Bobo ve Holosko’yu uyardı.

Sivasspor ile evinde oynadığı maçta 1-1 berabere kalarak taraftarlarını şaşırtan siyah beyazlı takımın uzun bir maratonda olduğunu vurgulayan Denizli, her iki oyuncunun da performanslarını arttırmasını istedi.

Teknik patron ikiliye, "Beşiktaş takımının size ihtiyacı olduğu dönemde yeteneklerinizi sergilemelisiniz. Sezon başından itibaren performansınızı takip ediyorum. Rakip kim olursa olsun ileri uçta yardımlaşırsanız gol sayımız artar" dedi.

Rakibi küçük görmeyin

Antalyaspor’un Fortis Türkiye Kupası’nda sürpriz yapabileceğini rakiplerinin ligdeki durumuna bakarak değerlendirme yapılmamasını da isteyen Denizli, Holosko’ya şunları söyledi: "Ofansif yönün çok güçlü. Hem gol atıyor hem de attırıyorsun. Kanatlarda ve orta alanda hücum yönünü ön plana çıkartmalısın. Antalyaspor defansı çok güçlü. Beşiktaş futbol takımı olarak bu sezon hem Türkiye Kupası hem de Süper Lig’de hedeflerimize ulaşmak zorundayız. Nobre ve Bobo ile sahada iyi bir diyaloğa girmelisin. Çünkü üçünüzün performansı Beşiktaş’ın geleceğini etkileyecek güçte" dedi.

Konuşma yapacağım

Bobo’nun Avrupa standartlarında oyuncu olduğunu vurgulayan Denizli, Brezilyalı golcü ile yaptığı görüşmede ise şöyle konuştu: "Biliyorum, kanatlarda zaman zaman sorunlar yaşadık. Sağ ve sol bölgede oynayan arkadaşlarımızın 90 dakika boyunca ofansif düşünmeleri için uyaracağım. Çünkü kanatlarımız ne kadar hareketli olursa rakip kalede o kadar pozisyon üretiriz. Antalyaspor karşısında dikkatli ve tempolu olmanı istiyorum. Hava hakimiyetini tekrar kazanmamız gerek. Bu konuda takımdaki tüm oyuncularla özel konuşacağım."