Gönderen Konu: "Güvenlerini boşa çıkarmayacağım"  (Okunma sayısı 424 defa)

Çevrimdışı schoot9

  • 2. SINIF UYE
  • ****
  • İleti: 5.356
  • Puan 4609
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
"Güvenlerini boşa çıkarmayacağım"
« : 17 Ağustos 2008, 23:20:29 »
Beşiktaş'ın 2 Temmuz'da başladığı hazırlık kampında takımın ikinci kaptanı İbrahim Toraman ile kavga ettikten sonra kadro dışı bırakılan ve geçtiğimiz günlerde affedilerek yeniden A takımla çalışmalara başlayan İbrahim Üzülmez, dün akşam İnönü Stadı'nda Siyah Beyazlı formayı giydiği için mutlu olduğu ifade etti. Beşiktaş'ın eski futbolcularıından Oktay Derelioğlu'nun jübilesi maçında Hazar Lankeran ile oynanan karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Üzülmez, teknik direktör Ertuğrul Sağlma'a da teşekkür etti. Tecrübeli oyuncu kendisinin takımla birlikte sadece bir kez antrenmana çıkmasına rağman, Sağlam'ın kendisine ilk 11'de şans vermesini şu şekilde değerlendirdi.

"Ben öncelikle teknik diröktörümüz Ertuğrul Sağlam'a teşekkür ediyorum. Bana ve İbrahim Toraman'a güvenerek bizi ilk 11'de sahaya sürdü. Yaşanan olaydan sonra bizim takımla bir kez antrenman yapmamıza rağmen böyle bir görev vermesi beni mutlu etti. Teknik direktörümüz verdiği bu kararla bize olan güvenini ortaya koydu. Biz de bu güveni boşa çıkarmayacağmızı göstereceğiz. Kendisi oyuncularına karşı sürekli pozitif düşünen bir insandır. Yaşanan bu son olayda bunun en belirgin kanıtı oldu".

"KAPTANLIK YAPARKEN TAKIM ARKADAŞLARIMIN BANA YAPTIĞI YARDIMI, ARTIK DELGADO VE NOBRE'YE YAPACAĞIZ"

Tecrübeli oyuncu takımın birinci kaptanı olduğu dönemin ardından ilk 11'de sahada yer almasına rağmen ilk kez kaptanlık pazu bandını takmamasının kendisini etkilemediğini söylerken, yeni kaptanlar Delgado ve Nobre'ye her türlü yardımı yapacağını belirtti.

"Beşiktaş forması altından kaptan olarak görev yaptığım dönemde, takımdaki diğer arkadaşlarım bana her zaman destek olmuş ve yardımlarını esirgememişlerdi. Ben de bu düşünce içeresindeyim. Sahaya kaptan olarak çıkmamam beni etkilemedi ve bundan sonrada etkilemez. Ben yeni kaptanlarımız Delgado ve Nobre'ye elimdin gelen her türlü yardımı yapmaya hazırım. Benim amacım Beşiktaş'ın şampiyonluğuna ve başarılarına katkı sağlamak. Bu sezon Beşiktaş için çok önemli bir yıl ve şampiyon olmamız gerekiyor. Böyle bir ortamda takım olarak birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Önemli olan kimin kaptan olduğu değil, nasıl başarılı olacağımızdır".

"BU SEZON GEÇEN SEZONDAN DAHA İYİ BİR TAKIM OLDUK"

Üzülmez, takımdaki yeni transferlerin ve genç oyuncuların performansını beğendiğini de söylerken, geçen sezon yaşanan eksiklerin kapandığını ifade etti.

"Takıma yapılan yeni transferler ve genç oyuncular, Beşiktaş'a katkı sağlayacaktır. Bana göre geçtiğimiz sezondan daha iyi bir takım olduk ve daha iyi futbol ortaya koyacağız. Takım içindeki birlik ve beraberliği de yakaladığmızı söyleyebilirim. Çok az da olsa bazı eksiklerimiz var. Ama sezonun başlaması ile birlikte bu eksiklerimizide gidereceğiz"

"FUTBOL BIRAKIP BIRAKMAYACAĞIMA SEZON SONU KARAR VERECEĞİM"

İbrahim Üzülmez son olarak önümüzdeki sezonun ardından Beşiktaş ile mukavelesinin bittiğini, ancak futbol hayatını nasıl şekillendireceğine henüz karar vermediğini söyledi.

"Önümüzdeki sezon sonu Beşiktaş ile mukavelem sona eriyor. Ama futbolu bırakıp bırakmayacağıma veya Beşiktaş ile yeniden anlaşma imzalayıp imzalamayacağıma karar vermedim. Daha doğrusu şuanda gündemimde böyle bir konu yok. Tek hedefim Beşiktaş ile bir kez daha şampiyonluk yaşamak. Sezon bittikten sonra futbol hayatıma devam edip etmeyeceğime karar vereceğim".