Gönderen Konu: Hırsıyla formayı kaptı!  (Okunma sayısı 424 defa)

Çevrimdışı irsad26

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 2.386
  • Puan 6334
  • Cinsiyet: Bay
  • Eskişehirspor..!
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Hırsıyla formayı kaptı!
« : 02 Eylül 2008, 01:24:15 »
Hırsıyla formayı kaptı!

--------------------------------------------------------------------------------

Mert Nobre'nin yabancı kontenjanından dolayı ilk 11'de oynayacağı, Bobo'nun da yedek kulübesinde oturacağı şeklinde yapılan yorumlar boşa çıktı. Genç golcümüz maçların başlamasıyla birlikte kalitesini ortaya koyarken formasını da kimseye kaptırmadı.


Kamp döneminde beklenen performansından uzak olan Brezilyalı golcü, sezonun başlamasıyla birlikte ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu gösterdi. UEFA Kupası ve Süper Lig maçlarında attığı ve attırdığı gollerle eski formuna kavuştuğunu gösteren yıldız oyuncu, Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam'dan da formayı aldı.

Özellikle Antalya ve Siroki maçlarında takımın yıldızı olan golcü oyuncu, şimdilik Sağlam'ın bankoları arasında yer alıyor. Yabancı oyuncular arasında en formda isim olan Bobo, güçlü fiziği ve inatçı oyun karakteriyle her geçen gün futbolunu geliştiriyor. İki sezon önce Beşiktaş'a devre arasında kiralık olarak geldiğinde 'sezon sonu gönderilir' diyenleri yanılttı. Golcü oyuncu, iki yılda gösterdiği çıkışla Brezilya Milli Takımı kadrosuna seçilmeyi bile başardı. Sakatlık nedeniyle olimpiyat takımı kadrosunda yer alamayan yıldız oyuncu, sezon öncesi eski formunu bularak Siyah-Beyazlı takımın en önemli gol silahı oldu.

Brezilya Milli Takımı için Carlos Dunga'nın kendisini aradığını ve son durumunu ile ilgili bilgi aldığı öğrenilen Bobo da milli takım kadrosuna çağrılmayı bekliyor. Golcü oyuncu, bu sezon Beşiktaş'la birlikte mutlaka şampiyonluk sevinci yaşamak istediğini ifade ederek, "Beşiktaş'ın başarısı benim de başarım demek. Önemli olan, bizim takım olarak kazanmamız. Ben yine gollerimi atmaya devam edeceğim. Sezona iyi başladığımı düşünüyorum ve böyle devam ederse milli takıma yeniden davet edilebilirim." şeklinde düşüncelerini aktardı. Takımda yabancı sayısından dolayı yedek kalabileceğini ancak bunun olmaması için çok gayret gösterdiğini ifade eden genç golcü şunları söyledi: "Hiçbir oyuncu kulübede oturmak istemez. Ben oyunda kalmak ve takıma katkı sağlamak için çaba gösteriyorum. Siroki maçında oyundan çıkarken taraftarın gösterdiği sevgi ortaya koyduğum futbolun başarılı olduğunun bir kanıtıdır. Tek forvet oynamak konusunda ise kararı veren teknik heyettir. Ben bu konuda bir şey söyleyemem. Verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışırım."
__________________
Siyah Kırmızı<<Şampiyon EsEs