Gönderen Konu: Kanatlara dikkat  (Okunma sayısı 410 defa)

Çevrimdışı €scap€

  • 2. SINIF UYE
  • ****
  • İleti: 8.602
  • Puan 1409
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Kanatlara dikkat
« : 06 Eylül 2008, 13:50:44 »
Beşiktaş

Rakiplerinin maçını tribünden izleyen Beşiktaş Antrenörü, "Her iki kanadı da iyi kullanıyorlar" dedi.

 


FİNALİ 20 Mayıs 2009'da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak olan UEFA Kupası'nda büyük başarılara imza atmak isteyen Beşiktaş'ta Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Melalist Kharkiv'i ezberliyor. Ukrayna temsilcisinin kendi liginde Dnipropetrovsk'a 2-0 yenildiği maçı tribünden izleyen Antrenör Mutlu Topçu, rakiplerini enine boyuna inceledi, izledi ve topladığı bilgileri Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'a aktardı.

Ukrayna Ligi'nde Metalurg ve Dinamo Kiev'in ardından 6 maçta topladığı 12 puanla üçüncü sırada bulunan Metalist Kharkiv takımının özellikle sol ve sağ kanatlarının tehlikeli olduğuna dikkat çeken Mutlu Topçu, "Kanatları kapatıp dikkatli oynamalıyız" dedi.

Özel önlem alacak

UEFA'da 2. tur ön elemeyi bay geçerek kura çekimine birinci turdan giren Metalist Kharkiv'in en tehlikeli futbolcusunun da Brezilyalı Coelho olduğunu belirten Mutlu Topçu, "Bu oyuncuya özel önlem almalıyız. Ne zaman ne yapacağı belli olmuyor" dedi.

Bu sezon evinde oynadığı 3 maçta 5 gol atıp henüz gol yemeyen Metalist Kharkiv'de dikkat çekici isimlerin başında Jackson Avelino Coelho'nun olduğunu ifade eden Topçu, 22 yaşındaki Brezilyalı golcünün, takımının bu sezon ligde kaydettiği 10 golün 4'üne imza attığıni dile getirdi. Yardımcısı Mutlu Topçu'dan Ukraynalı rakipleri hakkında gerekli bilgileri alan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın, ceza sahasında hareketli ve etkili olan Coelho'ya özel önlem alacağı öğrenildi.