Gönderen Konu: ''Kutik zamanı gibi gitmez..''  (Okunma sayısı 586 defa)

Çevrimdışı weathered

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 1.909
  • Puan 65
  • Cinsiyet: Bay
  • OyunSiteniz.Com
    • Profili Görüntüle
''Kutik zamanı gibi gitmez..''
« : 01 Şubat 2009, 23:42:52 »
“Bu skorlarla yüreğim ağzımda değil ama taraftarın öyle. Bunlar zor maçlar. Bu sezonda 4. oynadığımız ve 4. kazandığımız maç.. Burada bizim çözmemiz gereklenleri Antalya yapıyor ve bu da doğal.. Bizden daha fazla Antalya yapıyor.. 3 defa oynayıp içeride dışarıda yendiğiniz rakibe karşı hem hazırlanmak kolay değil, hem de Antalya’nın kadrosu itibariyle kolay depil. 1-0 olsun bizim olsuna uygun bir galibiyet. Zor bir gün.. Her takım için lig sürprize açık geçebiliyor.. Oyunun ilk yarısı çok üretken değildik ama 75 dakiya kadar çok güzel ataklar geliştrdik, gol bulabilirdik. Antalya çok dirençli bir takım. Çok dişrençli bir takım..”

“Beşiktaş’ın Adrea Kutik zamanında 1-0’lık maçlar kazandığı bir dönemi vardı. Ama bizim için böyle gitmez tabii... Kazanma arzusu yanında telaşımız da var. Bu da zorluk derecesini artırıyor. Ama önemli değil. 2 haftada önemli bir yol kat ettik. 2 hafta önce üzerimizdeki 5 takımla topla 23 puan fark vardı. İlk hafta sonunda bunu 16’ya indirdik. Bugün 7’ye indi fark. Bu çok önemli. Bu 1-0’lar çok güzel habeci aslında. Yani tablo açısından.. Ama her maç böyle giderse de taraftar açısından kritik.. Düşündüğümüz stratejide hedeflerimize ilerleyeceğiz. Beşiktaş’ın geleceğinden kimse şüphe etmesin.. Evet zorlanıyoruz. Bugün de zorlandık. Ama zorlanırken kazanmak da önemli.. Bundan çok daha iyi oynadığımız adet olarak fazla maç var. Ama bunlarda bazen berabere kalıp kaybettik. Güzel futbol olarak bugünün üzerinde olduğumuz maçlardı ama puanlar kaybettik. Bu da taraftarı bir ölçüde tatmin ediyor. Ama rakiplerle puan farkınızı azaltmak lige ayrı bir hava ve strateji getirecek. Hem lig hem de kupada Çarşamba günü de iyi bir sonuç alarak devam etmek istiyoruz..”

“Bazı konularda aksaklılar da yaşıyoruz. Bazı oyuncularımız düşündüğümüz çizgi altında, bazıları da üstünde.. Bunlar da doğal. Saha içerisndeki birkliktelik adına güzel örnekler veriyoruz. Birlikte hücum ve defans adına tabii. Bazı dönemlerde bunu yapamasak da, fizik üstünlüğünü kuruyoruz. İç saha baskısını zaman zaman negatif, zaman zaman da pozitif yaşıyoruz. Ama bütün bunları pozitife çevireceğiz.. Bu zorlu ama güzel bir gidiş..”

BASIN TOPLANTISI
Denizli, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında ise, Antalyaspor karşılaşmasının son derece önemli olduğunu ifade ederek, ''Zaman zaman zorlandık. İkinci yarıda 20-25 dakika bir tempo yaptık. Belki ikinci bir gol bulsak rahatlardık. 90 dakikalarımız sıkıntılı geçiyor. Buna rağmen kazanmak ve üstümüzdeki rakiplere yaklaşmak bizim için önemli'' diye konuştu.

Önümüzdeki haftalarda puan sıralamasında daha iyi yerde olacaklarına inandığını ifade eden Denizli, ''Bu geldiğimiz yerle tatmin olmayacağız. 2 haftada üstümüzdeki takımlarda yaklaşık 12-13 puan erittik. Toplam 23 puanlık farkı 10 puana indirdik. Üzerimizde 3 takım var. İlerleyen haftalarda buraya daha da yaklaşacağız'' dedi.

Denizli, bu akşamın bir diğer zorluğunun Antalyaspor ile bu sezonki 4. karşılaşmalarını oynamış olmaları olduğunu belirterek, şunları söyledi:
''Bu maçların tamamını kazandık. Bu maçları kazanan takımın oyuna avantajlı başlaması zor. Rakip bulunduğu klasman yerini muhafaza etmek ve yukarı çıkarmak için dirençle mücadele ediyor. Baskı derecesi, zorluk derecesi yüksek bir maçtı. Bu gecenin en olumlu tarafı kazanmış olmamız. Ligin ilk yarısında rakipten iyi oynadığımız birçok maçta puanlar kaybettik. Bu kez iyi oynamasak da kazandık.''

-ERNST'İN TRANSFERİ-
Mustafa Denizli, transfer etmeyi düşündükleri Alman futbolcu Fabian Ernst konusunda da sözlü anlaşmaya varıldığını söyledi.

Denizli bir soru üzerine, ''Sözlü olarak anlaşmaya varıldı. Herhangi bir değişiklik olmazsa muhtemelen yarın bu transfer tamamlanacak'' dedi.

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.413
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
''Kutik zamanı gibi gitmez..''
« Yanıtla #1 : 02 Şubat 2009, 22:41:49 »
Haber İçin Tşkler