Gönderen Konu: Sağlam'dan Denizli yorumu !  (Okunma sayısı 430 defa)

Çevrimdışı DiNoZoP

  • 5. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 55
  • Puan 0
  • Cinsiyet: Bay
  • South Park..!!
    • MSN Messenger - cagdasalbayrak@besiktas.ws
    • Profili Görüntüle
    • albayrakFORUM
    • E-Posta
Sağlam'dan Denizli yorumu !
« : 23 Aralık 2008, 23:55:38 »
Beşiktaş'ın eski hocası Ertuğrul Sağlam, Mustafa Denizli ile kıyaslanmasını değerlendirdi.
23 Aralık 2008 Salı 15:41

Beşiktaş Eski Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra bir çok takımdan teklif aldığını ve Öncelikli tercihinin yurt dışı olacağını söyledi. Kamuoyunda Mustafa Denizli ile kıyaslanmasıyla ilgili olarak da ''İnsanlar gerekli değerlendirmeyi yapıyorlar, benim bir şey söylememe gerek yok, işin sonunda da yapacaklar'' dedi.

Ertuğrul Sağlam, ''Gençlik ve Spor'' konulu panele katılmak için Düzce'nin Akçakoca ilçesine geldi. Düzce Üniversitesi Akçakoca Kampüsünde düzenlenen panele katılan Sağlam, panel öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Sağlam kendine yapılan tekliflerle ilgili bir soruya, Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra birçok teklif aldığını ifade ederek, ''Ama prensip olarak ocak ayına kadar çalışmamayı uygun gördüm. Bu zaman zarfında hem gelen teklifleri değerlendirme fırsatı hem de yoğun dönemin ardından kendimizi yenileme fırsatı bulduk. Eğer bundan sonra da bizim beklentilerimize, hedeflerimize cevap verecek bir kulüp olursa tabii ki seve seve çalışırız. Bizim işimiz Türk futboluna katkı sağlamak. Bundan sonra da gelecek teklifleri değerlendireceğiz'' şeklinde cevap verdi.

Kendine gelen tekliflerin hepsinin resmi olarak iletildiğini belirten Sağlam, ''Gelen tekliflerin hepsi resmi, ama kulüp adı veremem. Burada gizlilik önemli'' dedi.

''Yurt dışından bir teklif alıyor musunuz'' şeklinde bir soruya da Sağlam, ''Öncelikli değerlendirmem yurt dışı olacak. Önce o teklifi değerlendiririm. Bir kaç teklif de geldi, ama bizim bu işi sadece para kazanmak için yapma şansımız yok'' diye cevap verdi.

Ertuğrul Sağlam, son günlerde kamuoyunda Mustafa Denizli ile kıyaslanmasıyla ilgili konuya ilişkin olarak, ''Ben bu konuyla ilgili açıklama yapmak istemiyorum. Mustafa Denizli'ye başarılar diliyorum. İşin sonunda değerlendirme yapılır. İnsanlar değerlendirmeyi yapıyorlar, yapmışlar zaten. Benim bir şey söylememe gerek yok'' şeklinde konuştu. Sağlam, ligin ilk yarısını lider tamamlayan Sivasspor'u ve Bülent Uygun'u da kutladı.

Ayrıca Sağlam, Akçakoca Kampüsü içinde Beşiktaşlı öğrenciler tarafından çiçekle karşılanırken, Galatasaray formalı öğrencilerle fidan dikti ve fotoğraf çektirdi.

Sağlam, Üniversite'deki panelden önce Akçakoca Hamiyet Sevil İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. Burada minik öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Sağlam'a okula bağışladığı bir projeksiyon ve diz üstü bilgisayar için plaket, hediye verildi. Öğrenciler, Ertuğrul Sağlam'dan imza almak için kuyruk oluşturdular.

Sağlam, Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmecilik ve Otelcilik Yüksek Okulu salonunda yaptığı konuşmada, hayatındaki ilk antrenörün babası olduğunu belirterek, ''Babam okumamı çok arzu ederdi ve ardından spor konusunda ciddi adımlar attığımı görünce destek verdi. Adeta antrenörüm oldu. İnsan hayatında bazı iniş çıkışlar vardır. Mesela cep telefonunun şarjının bitmesi gibi. Bu programlar beni şarj ediyor ve çok umutlandırıyor'' diye konuştu.