Gönderen Konu: 'Süpermen değilim'  (Okunma sayısı 442 defa)

Çevrimdışı incemert

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 1.368
  • Puan -19
  • Cinsiyet: Bay
  • SessiZVurquN
    • MSN Messenger - incemert@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • BİRZAMANLAR
'Süpermen değilim'
« : 04 Ağustos 2008, 11:28:36 »
Beşiktaş'ın Arjantinli kaptanı Matias Delgado, FANATİK'e konuştu...
4.8.2008




“Kimse benden tek başıma maç kazandırmamı beklemesin. Böyle bir oyuncu dünyada yok”
“Takımımızı yalnız şampiyon yapabilecek olsaydım, kadromuzdaki 29 futbolcuya gerek kalmazdı”

‘Hayalimiz aynı’
Önce Sergen Yalçın’ın 10 numaralı formasını giydi, sonra kaptanlık pazubandını koluna taktı. Yönetim, teknik heyet, taraftarlar ondan çok şey bekliyor... Beklentilerin farkında olduğunu söyleyen Matias Delgado, yeni sezon öncesinde FANATİK’e samimi açıklamalarda bulundu. Söz, Kara Kartal’ın Arjantinli liderinde: Şampiyonluktan başka birşey düşünmüyoruz, hepimiz ligi kazanmayı hayal ediyoruz. Beklentilerin farkındayım ama kimse benden tek başıma maç kazandırmamı beklemesin...

‘Sahada eğleniyoruz’
“Dünyanın hiçbir yerinde tek başına maç kazanan, takımını şampiyon yapan bir oyuncu yok. Öyle olsa, burada 29 futbolcunun ne işi var. Futbol bir takım oyunu ve biz de iyi bir ekibiz. Ben sadece ekibin bir parçasıyım. Bir benzetme yapacaksanız, takımın yüreği, beyni diyebilirsiniz sadece bu... Yakaladığımız atmosfer inanılmaz. Burası sanki bir okul gibi, herkes eğleniyor, gülüyor. Antrenmanlarda eğleniyoruz, sahaya çıktığımızda büyük keyif alıyoruz, saygı-sevgi ortamı ön planda.”

‘Çok çalışıyoruz ama’
“Daha önce Basel’de ve Beşiktaş’ta son anda şampiyonluğu kaybettim. Bu kez şansı geri çevirmeyeceğim. Çok iyi çalıştığımız bir gerçek. Kafile başkanımız Nedim Sarsmaz’dan, malzemecimiz Ünal Karakoyun’a kadar herkesin emeği büyük. Ancak kimsenin, bu durumu yeterli görmemesi gerekiyor. Bir sonraki idmanda, performansımızın üzerine birşey koyamıyorsak, geri gidiyoruz demektir. Arkadaşlarıma sürekli aynı uyarıyı yapıyorum: Futbolun sonu yok, her gün değil, her an gelişmek zorundayız.”

Taraftarlara mesaj...
“Yarıştaki rakiplerimize gelince... Herkese saygı duyuyoruz, Türkiye Ligi güçlü takımlarla dolu. Kimseden çekindiğimiz yok. Çıkıp, her maçı kazanmak için oynayacağız ve terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Geçen yıl yaptığımız hatalar önümüzde duruyor, ayna gibi karşımızda... Geçmişten ders alıp, yanlışları tekrarlamayacağız. Takım adına, taraftarımıza bir mesajım var: Tıpkı geçen sezon olduğu gibi bizi desteklesinler, onlara sezon sonunda şampiyonluğu hediye edelim...”