Gönderen Konu: Tayfur Havutçu ilk kez konuştu  (Okunma sayısı 483 defa)

Çevrimdışı €scap€

  • 2. SINIF UYE
  • ****
  • İleti: 8.602
  • Puan 1409
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Tayfur Havutçu ilk kez konuştu
« : 22 Ekim 2008, 18:50:12 »

Beşiktaş'ın eski kaptanı Tayfur Havutçu, Beşiktaş TV'den Özgür Sancar'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 
Beşiktaş'ın eski kaptanı Tayfur Havutçu, Beşiktaş TV'den Özgür Sancar'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hiç beklemediğim anda gelişme oldu. Sayın başkanımız ve Mustafa hocamız aradı. Geldim ve kabul ettim. Beşiktaş'ta ne zaman görev verilir ise seve seve yapacağımı ifade ettim. Mustafa hocayla uzun süredir beraberiz zaten... Hem Kocaelispor'da teknik direktörümüzdü, bunun yanısıra milli takımda uzun süre çalıştık.

Güvendiğim, futbol felsefesine inandığım, çalıştığım ender teknik direktörlerden biri... O yüzden Mustafa hocadan da çok şeyler öğrenebileceğime inandığım için hiç tereddütsüz kabul ettim ve göreve başladık.

Bu sezon ligin 6'ıncı haftasından sonra göreve geldik. beklentiler belli... Beşiktaş'ta hedefler her zaman büyüktür. zaten hocamız Türkiye liglerini çok iyi bilen yakından takip eden, tek tek futbolcuları çok iyi analiz edebilen, futbolcuların neler yapabileceğini iyi tespit eden, futbol bilgisi çok derin olan bir teknik direktör. Sayın hocamızla başarılı olacağımıza inanıyorum. Beşiktaş'ı da layık olduğu yerlere getireceğimize inanıyorum.

Hem yakın çevrem olsun, hem de tüm Beşiktaşlıların olsun yaklaşımları çok olumlu. Zaten ilk maçta da bunun göstergesini gördük. Ankara'daki maçtan sonra yakın çevreme söylediğim tek şey 100'üncü yıldaki şampiyonluktan sonra böyle bir ortamı ilk kez gördüğümdü. Şampiyonluktan sonra ilk kez Ankara'da böyle bir çoşku, takımına güvenen inanan bir taraftar vardı. Onlarda 90 dakika biz destekledi. Bizim için de iyi bir başlangıç oldu 3 puanla başlamak. Bu çoşkunun tıpkı 100'üncü yıldaki gibi devam etmesini istiyoruz.

Oyun olarak tabii eksiklerimiz var. Sistem değişti. Hocanın isteklerini oyuncular yavaş yavaş daha iyi anlamaya çalışıyorlar. Oyun olarak da her maç kendimizi daha fazla geliştirip istediğimiz yere geleceğiz. Biz Beşiktaş'ta iyi bir ortam bulduk. Futbolcu kalitesi insan kalitesi bakımından çok iyi bir ortamın içindeyiz. Geldiğimiz günden bu yana arkadaşlar bize hem saha içinde hem saha dışında yardımcı oluyor. kaliteli bir toplulukla beraberiz, o yüzden başarılı olacağımıza yürekten inanıyoruz.