Gönderen Konu: İnönü'de kupa gecesi  (Okunma sayısı 416 defa)

Çevrimdışı FabregaS

  • Osc Yönetici
  • 2. SINIF UYE
  • ******
  • İleti: 8.108
  • Puan 2519
  • Cinsiyet: Bay
  • PES 10 VS FİFA 10
    • Profili Görüntüle
İnönü'de kupa gecesi
« : 30 Ekim 2008, 15:09:36 »
İnönü'de kupa gecesi
Fortis Türkiye Kupası (A) Grubu karşılaşmasında Beşiktaş ile Antalyaspor, İnönü Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Saat 20:00'da başlayacak olan karşılaşmayı hakem Özgüç Türkalp yönetecek. Özgüç Türkalp'in yardımcılıklarını Özgür Çetiner ve Hüseyin Fidan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Mesut Çarık.

BEŞİKTAŞ'TA DELGADO SIKINTISI

Beşiktaş'ın bu sezon oynadığı 8'i Süper Lig, 4'ü UEFA Kupası olmak üzere toplam 12 resmi maçın 12'sinde de forma giyen Matias Delgado, Siyah-Beyazlı takımın Antalyaspor ile oynayacağı Fortis Türkiye Kupası karşılaşmasında büyük ihtimalle oynayamayacak. Üst solunum yolu enfeksiyonu geçiren Arjantinli yıldızın Antakyaspor maçında riske edilmeyeceği, Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş ile Kayserispor arasında 2 Kasım Pazar günü oynanacak mücadeleye yetiştirilmeye çalışılacağı öğrenildi.

MUSTAFA DENİZLİ'DEN FARKLI BİR KADRO

Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli'nin Antalyaspor ile oynanacak karşılaşmaya farklı bir kadro ile çıkmaya hazırlandığı da sızan bilgiler arasında. Denizli'nin, Fortis Türkiye Kupası karşılaşmasında şimdiye kadar takımda çok fazla forma şansı bulamayan oyuncularını sahaya sürmesi bekleniyor. Mustafa Denizli'nin, Anthony Seric, Tuna Üzümcü, Ekrem Dağ ve Ali Tandoğan başta olmak üzere bu sezon takımda fazla şans bulamayan oyuncuların hem maç kondisyonlarını artırmak, hem de onların performansını daha iyi görebilmek için bu isimleri oynatması gündeme geldi.

MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ
Rüştü
Ali Tandoğan
Zapotocny
İbrahim Toraman
Seric
Serdar Kurtuluş
Cisse
Serdar Özkan
Tello
Bobo
Nobre

ANTALYASPOR
Ömer
Yalçın
Vahap
Şenol
Volkan
Ertuğrul
Abdullah
Korhan
Ali Zitouni
Serge
Ngwenya

STAT: İnönü Stadı
HAKEM: Özgüç Türkalp
SAAT: 20.00
YAYIN: Lig TV

ANTALYASPOR'DA KARIŞIK GÜNLER...

Beşiktaş ile yapacağı kupa maçı öncesi Antalyaspor bir takım problemler yaşadı. Teknik direktör Joseph Jarabinsky ile yollarını ayıran kırmızı beyazlı takım, hafta içi yardımcı teknik adam Orhan Atik yönetiminde çalıştı. Teknik direktör olarak Mehmet Özdilek ile 3 yıllığına anlaşan Antalyaspor'da yardımcı teknik adam ve takımı maça hazırlayan Orhan Atik ise görevinden ayrıldı.