Gönderen Konu: Zapotocny'den müjdeli haber!  (Okunma sayısı 548 defa)

Çevrimdışı schoot9

  • 2. SINIF UYE
  • ****
  • İleti: 5.356
  • Puan 4609
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Zapotocny'den müjdeli haber!
« : 19 Ağustos 2008, 10:11:23 »
Beşiktaş'ta uzun süredir sakat olan Çek savunma oyuncusu Zapotocny'nin hızla iyileştiği ve Antalyaspor ile oynanacak ligin ilk maçına yetişebileceği belirtildi.
 
Zapotocny'in Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'a, "Kendimi çok iyi hissediyorum. Hafta sonuna kadar gerekli form düzeyine de ulaşacağım. Lige oynayarak başlarsam çok sevineceğim." dediği belirtildi.

Genç teknik adamın Çek yıldızın son durumuyla ilgili doktorlardan perşembe günü bir rapor alacağı ve bu futbolcuyu 18 kişilik maç kadrosuna dahil edebileceği öğrenildi. Bu arada uzun bir aradan sonra Oktay Derelioğlu'nun jübilesinde forma giyen İbrahim Toraman, "Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim ve takımım için elimden geleni yapacağım." dedi. Yıldız oyuncu, takım arkadaşlarıyla yaptığı görüşmede, "Herkes hayatın belli dönemlerinde hata yapar. Ben de bu hatayı sezon başında yaptım ama artık her şey geride kaldı. Sizlerin de desteğiyle kötü günler geride kalacak." şeklinde konuştuğu öğrenildi. Toraman'ın Teknik Direktör Sağlam ile de görüştüğü ve, "Henüz hazır değilim ama bir iki hafta içinde eski İbrahim'i sizlere izleteceğim. Bana güvendiğiniz için sizi mahcup etmeyeceğim." dediği belirtildi.

Öte yandan Beşiktaş ile Bosna-Hersek temsilcisi Siroki Brijeg arasında 28 Ağustos 2008 Perşembe günü BJK İnönü Stadı'nda oynanacak olan UEFA Kupası 2. ön eleme turu ikinci maçını İsviçre Futbol Federasyonu'ndan Rene Rogalla yönetecek.