Gönderen Konu: Alex'in attığı gol 91 milyon dolar  (Okunma sayısı 488 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.429
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Alex'in attığı gol 91 milyon dolar
« : 22 Nisan 2010, 18:44:22 »
Alex'in attığı gol 91 milyon dolar

--------------------------------------------------------------------------------
.. ..

Turkcell Süper Lig'de dün oynanan derbinin ardından Fenerbahçe, yatırımcısının da yüzünü güldüren taraf oldu.


İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda (İMKB) ilk seans sonunda Fenerbahçe Sportif Hizmetler A.Ş. hisseleri yüzde 10,10 değer kazanırken, Beşiktaş Futbol Yatırımları hisseleri ise yüzde 7,17 değer kaybetti.

İlk seans sonunda Fenerbahçe Sportif Hizmetler A.Ş. hisseleri 127 milyon 251 bin 542 liralık işlem hacmiyle, en çok işlem gören hisse senedi oldu.

cnnturk.com


Alex'in attığı gol 91 milyon dolar

Fenerbahçe'nin yıldızı Alex'in attığı golle gelen galibiyet, Kanarya'yı borsada zirveye, Kartal'ı ise dibe itti.




Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında dün oynanan derbi, bugün borsaya da yansıdı. Fenerbahçe'nin kaptanı Alex'in maçın henüz ikinci dakikasında attığı müthiş golün değeri tam 91 milyon doları buldu.

Alex'in attığı golle gelen galibiyet, Fenerbahçe'nin liderlikle arasındaki puan farkını 1'e indirmesini sağlarken, şampiyonluktaki en önemli rakiplerinden biri olan Beşiktaş'ı zirveden 8 puan geriye itti.

BORSADA ŞAMPİYONLUK RALLİSİ
Htspor'un haberine göre, Bu sonuç, Fenerbahçe hisselerinde 'şampiyonluk rallisi' yaşanmasına neden oldu. Fenerbahçe hisseleri borsada ilk seansta yüzde 10 yükselerek borsa tabiriyle tavana kilitlendi. Fenerbahçe hisselerinin piyasa değerinde yaşanan artış 83.5 milyon dolara ulaşırken, Beşiktaş'ın borsadaki hisselerindeki kayıp 8. milyon doları buldu. Yani Alex'in golüyle gelen galibiyet, Fenerbahçe'ye toplam 92 milyon dolarlık bir derbiyi de borsada kazandırdı. Fenerbahçe hisselerindeki yükselişin borsanın hızlı düşüş gösterdiği bir günde gelmesi de dikkat çekti. Bütün hisse senetlerinin düştüğü bir dönemde Fenerbahçe hisselerinin tavan fiyatlara kilitlenmesi nedeniyle uzmanlar, aslında Fenerbahçe'nin kazancının 92 milyon dolardan çok daha fazlası olduğuna inanıyor.
Galatasaray hisse senetleri ise bu durumdan etkilenmedi.

internetspor