Gönderen Konu: Aziz Yıldırım kızdı!  (Okunma sayısı 386 defa)

Çevrimdışı schoot9

  • 2. SINIF UYE
  • ****
  • İleti: 5.356
  • Puan 4609
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Aziz Yıldırım kızdı!
« : 17 Ağustos 2008, 11:07:24 »
5 Ağustos 2008’de Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ve Gaziantep Başkanı İbrahim Kızıl’ın, Sürmeli Otel’de yaptığı toplantı, Kızıl’ın başına iş açtı. Federasyon Başkan adayı Mahmut Özgener’e, “Kurullarda Fenerbahçe ağırlığı var. Seçimden sonra kurulları değiştirmenizde fayda söz konusu” telkini yapmak konusunda prensip kararı alan kulüpler, ertesi gün Özgener’i ziyaret etmiş, ancak bu talebi iletmemişti.

‘Yanlış davranışlar’

Fenerbahçe'nin dışında Kulüpler Birliği başkanlığını da yapan Aziz Yıldırım’ın Kulüpler Birliği’nin bilgisi olmadan yapılan bu ziyarete kızdığı ve haziran sonunda bedelsiz olarak verdiği Kemal, Olcan ve Mustafa Cevahir konusunda kararından vazgeçmeyi düşündüğü öğrenildi. Yıldırım’ın Antep Başkanı Kızıl’a geçtiğimiz hafta ortasında, “Biz sana destek veriyoruz. Sen ise Kulüpler Birliği varken doğru olmayan davranışlar içine giriyorsun. Çocukların transferine izin vermeyeceğim” dediği ileri sürüldü.

Özdemir araya girdi

3 Temmuz’dan bu yana Gaziantep ile antrenmanlara çıkan Kemal’in, gelişmeler üzerine teknik direktörü Nurullah Sağlam’dan izin alarak Başkan Aziz Yıldırım’la görüştüğü belirlendi. Yıldırım’ın “Evladım Antep’e dön, idmanlarından geri kalma” sözü üzerine geri döndüğü öğrenildi. Asbaşkan Nihat Özdemir’in ise İbrahim Kızıl’a, “Pazartesi günü görüşülür ve sorun çözülür” ifadesini kullandığı belirtildi. Bilindiği gibi, Fenerbahçe sezonun ilk maçını deplasmanda Gaziantepspor ile oynayacak.