Gönderen Konu: Aziz Yıldırım`dan İdmanda Fırça  (Okunma sayısı 434 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.428
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Aziz Yıldırım`dan İdmanda Fırça
« : 03 Nisan 2010, 17:38:37 »
Aziz Yıldırım`dan İdmanda Fırça

--------------------------------------------------------------------------------
.. ..

Derbi öncesinde Samandıra’da tüm futbolcuların içerisinde Deivid’e böyle bağıran başkan Aziz Yıldırım “Oynadığın maç sayısı 5-6’yı geçmez. Aldığın parayı hak ediyor musun?” diye çıkıştı.

‘EĞER ŞAMPİYON OLAMAZSANIZ...’

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Deivid’i bitirdi... Sarı-Lacivertli kulübün başkanı G.Saray derbisi öncesinde futbolcular ile yaptığı toplantılardan birinde takıma sert ifadeler kullanarak uyarılarda bulundu.

Futbolcuların dikkatini çeken Yıldırım “Eğer şampiyon olamazsanız takımın büyük bölümü değişir” mesajı verdi... Ancak başkanın hedefinde Deivid vardı. Yıldırım bu sezon sakatlığı sebebiyle isteneni veremeyen Brezilyalı’ya tüm takım arkadaşları önünde ağır şekilde yüklendi... Başkan takım ile toplantı yaparken birden yılda 2.3 milyon euro kazanan Deivid’e dönüp, “Kaç para kazanıyorsun?” diye sordu...

DEIVID NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI

Bu soru karşısında başta ne olduğunu anlayamayan Deivid cevap vermekte zorlandı. Ancak başkan Aziz Yıldırım aynı soruyu bir kez daha sordu. Brezilyalı yıldız ise çekingen bir şekilde, “Başkanım kaç para kazandığımı biliyorsunuz” dedi...

Başkan Yıldırım da sambacıya, “Bu sezon kaç maç oynadın? 5-6’yı geçmez. Ama takımda en fazla ücret alan futbolculardan birisin. Bu kadar para alıp sadece 5-6 maç oynadın. Bu parayı hak etmiyorsun” diyerek Deivid’i tüm takım arkadaşlarını önünde adeta bitirdi... Başkanın bu çıkışı karşısında cevap veremeyen Brezilyalı futbolcunun toplantıdan sonra moralinin oldukça bozuk olduğu ve başkanın bu tepkisine anlam veremediği ifade edildi...

2007-2008 SEZONUNU ARATIYOR

2006-07 sezonunda Fenerbahçe’ye transfer olan Brezilyalı hücum oyuncusu, ilk yılında beklentileri karşılayan bir performans gösteremese de kaydettiği kritik gollerle (38 maçta 14 gol) takımın önemli bir parçası olduğunu göstermişti.

Bir sonraki sezon Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale yükselen Sarı-Lacivertliler’in en önemli oyuncusu haline gelen ve o sezon 46 maçta 16 kez rakip fileleri havalandıran Deivid’in performansında 2 sezondur gözle görülür bir düşüş var.

2008-09 sezonu öncesi hazırlık kampında ayağı kırılan oyuncu, iyileştikten sonra 37 maçta oynayıp 9 gol kaydetti. Brezilyalı oyuncu, bu sezon ise sadece 16 maçta oynadı, 1 kez de golle buluştu.