Gönderen Konu: Bundan sonra her maç final  (Okunma sayısı 563 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.435
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Bundan sonra her maç final
« : 22 Nisan 2010, 18:29:58 »
Bundan sonra her maç final

--------------------------------------------------------------------------------
.. ..

Teknik Direktörümüz Christoph Daum, elde edilen bu Beşiktaş galibiyetinden sonra oynayacakları her maçın bir final olduğunu ve her maçı kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Maç sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalar yapan ve ilk olarak maçı değerlendiren Daum, "Maça çok iyi hazırlandık diyebilirim. İyi baskı kurduk ve kazanmayı hak ettik. İlk yarıda çok iyi oynadık ve bu devreyi önde bitirmeyi de fazlasıyla hak ettik, dolayısıyla maçı da kazandık. İkinci yarı içinse Beşiktaş'ı kutlamak isterim. Bu baskıda iyi oynadılar ve gol de atabilirlerdi. Kutluyoruz Beşiktaş'ı. Önemli bir derbiyi kazandık. Ancak tüm maçta iyi oynamadık. İkinci golü atabilseydik, daha çok rahatlayıp daha da güzel oynayabilirdik" diye konuştu.
Maçla ilgili teşekkürlerini de ileten Daum, "4 kişiye teşekkür etmek istiyoruz. Başta taraftarımız olmak üzere tabii. İnanılmaz bir atmosfer yarattılar. İkinci olarak takımımıza teşekkür etmek istiyoruz. İnanılmaz çaba gösterdiler. Teker teker her oyuncumuzu kutlamak istiyorum. 3. olarak; Alex'in golü mükemmeldi. Ona teşekkür etmek istiyoruz. Son olarak da kalecimiz Volkan'a teşekkür etmek istiyoruz. Penaltıyı kurtararak bizim kazanmamızı sağladı" diye konuştu.
Şampiyonluk hesaplarıyla ilgili olarak ise Daum, "Şu an hesap yapma zamanı değil. Öncelikle tüm Fenerbahçe camiası bu önemli galibiyetin tadını çıkartsın. Bu akşam herkes bu galibiyetin tadını çıkartsın. Daha sonra Kasımpaşa ile oynayacağımız zorlu maça hazırlanmak istiyoruz. Bundan sonra her maç final, her maçı ve bundan sonraki Kasımpaşa maçını kazanmak zorundayız" dedi.
Maç sonu bu galibiyeti kutlamalarının hakları olduğunu belirten Daum, "Galibiyeti maç sonunda taraftarımızla kutlamak takımımızın hakkıdır. Büyük baskı vardı oyuncularımızın üzerlerinde. Çok çok önemli bir derbi kazandık. 24 saat herkes sevinsin ve sonrasında da herkes Kasımpaşa maçını düşünsün" diye konuştu.

Resmi Site.