Gönderen Konu: Daum 3 yabancının biletini kesti..  (Okunma sayısı 450 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.429
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Daum 3 yabancının biletini kesti..
« : 14 Nisan 2010, 18:09:30 »
Daum 3 yabancının biletini kesti..

--------------------------------------------------------------------------------
.. ..



Gelecek sezon için transfer planlaması yapan Daum 5 önemli transfer isterken, kadroda bulunan 3 yabancının da ipini çekti...

Şampiyonluk halinde daha kalacak olan Alman teknik adam ‘gelecek planlaması’ yapıyor...

F.Bahçe'de kalıp kalmayacağı, sezon sonu gelecek başarıyla doğru orantılı olan teknik direktör Daum, ’gelecek planlaması’ yapmaya başladı. Son haftalardaki başarılı sonuçlarla camianın yüzünü güldüren Alman hoca, önümüzdeki yıl için şimdiden kolları sıvarken, yönetimden 5 önemli transfer istedi.
KOCAMAN İTALYA’DA
Kanarya'yı mutlu sona ulaştırması halinde ’koltuğunu’ sağlama alacak olan Daum, Şampiyonlar Ligi’ni düşünerek takımdaki yıldız sayısını arttırmayı planlıyor.

Mevcut kadronun lig için yeterli olduğunu ama Avrupa için daha geniş bir oyuncu topluluğunun gerektiğine inanan Daum, stoper, sağ kanat, sol kanat, orta saha ve santrfor mevkiine ’kalıplı’ futbolcular istedi.
Alman çalıştırıcının hazırladığı listesine her geçen gün yeni adaylar eklediği ve bu isimleri sportif direktör Aykut Kocaman ile kafa kafaya verip seçtiği öğrenildi.

Seneye kadroya dahil edilmesi bu muhtemel isimler camia içinde sır gibi saklanırken, özellikle santrfor ve defans oyuncularının fiziksel gücü ön planda tutulacak. Daha önce Inter-CSKA maçını izleyen Kocaman da bugün tekrar İtalya’ya gidecek ve belirlenen oyuncuların maçlarını izleyecek.
KONTENJANA TAKILDILAR

Avrupa takımlarına karşı ’ezilmek’ istemeyen Daum 3 isimle yollarını ayırmayı düşünüyor. Yabancı kontenjanında sıkıntı yaşamamak adına Bilica ve Deivid’i göndermeyi planlayan F.Bahçe yönetiminin Türk statüsünde oynayan Vederson’u gözden çıkardığı belirtildi.

Bu üçlüden gelecek para da yapılması muhtemel 5 yıldız transferi için kullanılacak ve böylelikle 20 milyon Euro’luk transfer bütçesinde sıkıntı yaşamayacak.


Kaynak:İnternetspor