Gönderen Konu: Dikkat! Deivid kaçacak  (Okunma sayısı 472 defa)

Çevrimdışı -Qlv-

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 12.106
  • Puan 1008
  • Cinsiyet: Bay
  • Wasp
    • Profili Görüntüle
    • YOK A...Q
Dikkat! Deivid kaçacak
« : 29 Ekim 2008, 15:35:30 »
atv Spor Müdürü Selçuk Manav, Mehmet Aurelio ile röportaj yapmak için gittiği İspanya'da, Real Betis'in Fenerbahçe'nin golcüsü Deivid'i renklerine bağlamak için hummalı bir çalışma içinde olduğunu ortaya çıkardı. Fenerbahçeli yöneticilerin haberinin olmadığı bu gizli transfer planını öğrenme maceramız şöyle oldu: "İspanya'da Mehmet Aurelio ile yaptığımız röportajdan sonra Real Betis kulübünün yolunu tuttuk. Amacımız Fenerbahçe'nin Aurelio ile ilgili tazminat talebi konusunda Betis'li yöneticilerin de görüşünü almaktı. Kulüp binası 45 bin kişilik Manuel Ruiz de Lopera Stadı'nda bulunuyordu.

Kapıda bizi Betis kulübünün transferden sorumlu en önemli profesyonel çalışanı olan Sportif Direktör Manuel Momparnet karşıladı. Momparnet'in ofisine girdiğimizde ise çok şaşırdık. Sanki ofis, Betis'li değil de Fenerbahçeli bir yöneticinin odası gibiydi. Ekrandaki plazma televizyonda Fenerbahçe- Arsenal maçı videodan veriliyordu. Ayrıca Momparnet'in masasının üzerinde iki adet büyük kaset zarfı vardı. Zarfların birinin üzerinde Deivid De Souza, diğerinde UĞUR BORAL yazılıydı. Odadaki küçük televizyonda ise geçen sezon İspanya'daki Sevilla- Fenerbahçe maçının videodan verildiği gözümüze çarptı.

Odadaki bu enteresan ortamı bay Momparnet'e soracakken kendisi bizden önce söze girdi ve "Deivid'in sakatlığı geçti mi?" diye sordu. Önce şaşırdık, sonra da "Evet, idmanlara çıkmaya başladı" cevabını verdik. Sonra bize "Ayağı hangi kemiğinden kırılmıştı?" diye ikinci bir kontra soru yöneltti ve ardından cevabımızı beklemeden çorabını aşağı çekip ayağını göstererek "Tibia mı, yoksa perone kemiği miydi" diye sordu. O an Deivid'i bizden bile daha yakından takip ettiğini anladık. Doğrusu, Deivid'in tam olarak hangi kemiğinin kırıldığını bilmediğimizden Momparnet'in bu sorusuna bir cevap veremedik.

Bu arada Momparnet'in önündeki dosyada Deivid'in isminin yanında "Sözleşme bitiş tarihi 30.05.2009" ibaresi de dikkatimizi çekti. Tanık olduğumuz bu manzara şunu gösteriyor: Betis, Fenerbahçe'nin golcüsüne kancayı takmış. Eğer Fenerbahçe elini çabuk tutup sözleşme yenilemezse Deivid de Aurelio gibi uçup gidecek. Ayrıca Betis'in Uğur ile ilgili planları da ortada. Sevilla-Fenerbahçe maçını videodan izlerken Boral'ın yer aldığı pozisyonları sürekli ileri-geri sarmaları da bunun göstergesi. Uğur'un Fenerbahçe ile sözleşmesi 2011'de bitecek ama Betis'in Deivid için sezon sonunda harekete geçeceği kesin.

Aracı menajer Tutumlu mu?
Aurelio'nun Betis'e transferinden sonra bir deklarasyon yayınlayan Fenerbahçe yönetimi, menajer Bayram Tutumlu'ya tepki göstererek "Semih'in de aklını çelmeye çalışıyor" demişti. Şimdi de Deivid'in Real Betis'le flört etmesinde yine Bayram Tutumlu'nun büyük rolü olduğu iddia ediliyor.