Gönderen Konu: Dünya Fenerbahçeyi konuşacak  (Okunma sayısı 480 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.428
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Dünya Fenerbahçeyi konuşacak
« : 27 Mart 2010, 21:20:04 »
Dünya Fenerbahçeyi konuşacak

--------------------------------------------------------------------------------
.. ..

Bu sezonki tablodan ders çıkartan yönetim; defans, orta saha ve forvete takviye için kolları sıvadı.
Dünyaca ünlü yıldızlarla dolu listeden en az 3 isim yeni sezonda Sarı-Lacivertli formayı giyecek.
Oluşan tablodan ders çıkartan Sarı-Lacivertli yönetimin dünyaca ünlü isimlerin yer aldığı bir transfer listesi oluşturduğu öğrenildi.
Hedef, yeni sezonda en az üç yıldıza Sarı-Lacivertli formayı giydirmek.
Hatta ortaya atılan son iddiaya göre Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın aklında ses getirecek bir plan var. Peki, Yıldırım bu planı ne zaman uygulamayı düşünüyor?
G.Birliği maçına gelmeyen, yönetim kurulu toplantılarına da katılmayan Başkan Yıldırım'ın G.Saray maçının sonucuna göre takımda operasyon yapacağı iddia ediliyor.
Fenerbahçe'de takımı ateşleyecek futbolcuların azalması taraftarları yeniden eski aşkına yöneltti. Son günlerde Tuncay Şanlı ile ilgili o kadar çok haber dolaşıyor ki medyada artık Fenerbahçeli taraftarlar, yönetimden bu transferle ilgili ciddi bir adımın atılmasını bekliyor. Şimdi isterseniz Tuncay Şanlı'nın durumuyla ilgili son bilgileri verelim. Daha sonra ise Fenerbahçe'nin gündemindeki dünya yıldızlarını tek tek açıklayalım...



Tuncay Şanlı
Stoke City'de gözden çıkarılan Tuncay'ın takıma dönmesi isteniyor...
Bu sezon Avrupa'da ve ligde beklentilerin uzağında kalan Fenerbahçe'de Tuncay Şanlı'nın ismi yine gündeme geldi...
Milli yıldızın Stoke City'de gözden çıkarıldığı haberleri özellikle Fenerbahçe taraftarlarını hareketlendirdi.
Takımda özellikle Fenerbahçe ruhu taşıyan ve tribünleri hareketlendiren isimlerin azalmasından yana dertli olan sarı-lacivertli taraftarlar, gurbetteki yıldız futbolcunun yeniden takıma kazandırılmasını istiyor.
Başkan Aziz Yıldırım ve yönetimine Tuncay'ı takıma geri getirmesi çağrıları artık daha yüksek sesle dile getirilmeye başlandı.
'Tuncay ruhunun' bir dönem takımı her ihtiyaç duyulduğu anda ayağa kaldırdığını forumlarda hatırlatan Fenerbahçeli taraftarlar, aynı ruhun dönmesiyle Fenerbahçe'nin daha kolay toparlanacağını iddia ediyor.
Ancak bu noktada en büyük sıkıntı Tuncay'ın her defasında kariyerine yurt dışında devam etmek istediğini ısrarla dile getirmesi. Aynı zamanda başkan Aziz Yıldırım'ın da kulüpten ayrılış şekline tepkili olduğu Tuncay'ı yeniden sarı-lacivertli takıma getirip getirmeyeceği de soru işareti.

Trezeguet
Fenerbahçe'de Tuncay'dan sonra en çok konuşulan isim ise Juventus'un Fransız futbolcusu Trezeguet...
Güiza'dan yeteri kadar verim alamayan Fenerbahçe bu transferde ısrarlı ancak Galatasaray'ın da bu isme talip olması işi biraz zorlayacak. Trezeguet'ye G.Saray'ın dışında zengin Araplar da talip.