Gönderen Konu: Olmayınca olmuyor!  (Okunma sayısı 363 defa)

Çevrimdışı melih123

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 12.490
  • Puan 2352
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - steve_melih@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
Olmayınca olmuyor!
« : 16 Eylül 2007, 18:49:16 »
3-5-2'de kurtarmadı... Toparlanın çocuklar!
F.Bahçe 1-1 Ç.Rizespor.

Fenerbahçemiz, Inter maçı öncesi olumlu sinyaller vermedi! Olmuyor çocuklar, ne yapsak olmuyor! Organize olamıyoruz, son vuruşlarda başarısızız... Süper Lig'de bir kez daha puan kaybı yaşadık. Silkelenin artık! Inter maçıyla birlikte yüzümüzü güldürün! Fenerbahçemiz, Turkcell Süper Lig'in 5. haftasında, Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Çaykur Rizespor'u ağırladı. Bu maç, takımımızın Inter maçı öncesi  Rizespor'lu futbolcuların ''Şampiyonlar Ligi'nde başarılar dileriz'' pankartıyla çıkıp alkışlarımızı kazandığı maçta, tribünlerimizde büyük boşluklar göze çarptı.


Maça yeni bir taktik, yeni bir düzen, yeni bir ilk 11 ile çıktık. Tüm bu yenilikler Fenerbahçemizi istekli oynamaya itiyordu. Ancak istekli futbolumuz bize galibiyet getirmedi. Kontraataktan yediğimiz gole teslim olduk, daha sonra beraberliği yakaladık ancak maçın ikinci yarısında bulduğumuz pozisyonları gole çeviremeyince rakibiz ile 1-1 berabere kalarak 2 puan daha kaybettik.

HIZLI BAŞLADIK

Maça hızlı başlayan bizdik. İlk 10 dakikada oynadığımız futbol ile rakibimize büyük baskı kurmuş, rakip takım teknik direktörü Saffet Susiç'in maça endişeli gözlerle bakmasını sağlamıştık. Ancak hücum düşünmemiz, kontraataktan gol yememize sebep oldu, maçın 13. dakikasında orta alanda yaptığımız bir top kaybı, kalemize gol olarak döndü. Bu golden sonra Çaykur Rizespor kendi yarı sahasına kapandı ve biz de  taraftarımızın da desteğini alarak gol için saldırmaya başladık. Soldan Roberto Carlos'un, sağdan Ali Bilgin'in ve ortadan Alex'in çabalarıyla gol aradık. Teknik direktörümüz Zico'da zaman zaman saha çizgisine kadar gelip oyuncularımızı uyardı. Kurduğumuz baskı, 37. dakikada sonuç verdi ve Deivid'in asistini iyi değerlendiren Kezman ile golü bulduk. Bu gol, Kezman'ın Süper Lig'de bu sezon attığı ilk goldü. Attığımız golden sonra ilk yarının bitimine az bir zaman olmasına rağmen hızımızı kesmedik ve baskıyı sürdürdük, ancak bulduğumuz pozisyonları değerlendiremeyince maçın ilk yarısı 1-1 sona erdi.

BEKLENEN GOL GELMEDİ

Maçın ikinci yarısına da baskıyla başladık ve rakibimizi kendi yarı sahasına hapsettik. Maçın 60. dakikasına kadar Rizespor'u iyice bunalttık. Ancak Alex'in, Roberto Carlos'un ve Kezman'ın vuruşları gol olmadı. Baskımız bundan sonra da sürdü. Gole yönelik oynuyorduk, gol için saldırıyorduk ama son vuruşlarda beceriksizdik. Maçın 68. dakikasına geldiğimizde rakip kaleye çekmiş olduğumuz toplam 18 şut vardı ama bunlardan sadece 4 tanesi isabetliydİ. Rizespor'un 75. dakikada tempoyu düşürme girişimlerini de sonuçsuz bıraktık. Zaman zaman geride sadece Edu'yu bırakarak gol için her türlü riski aldık. Ancak şanssızlık sürüyordu, şutlarımız bir türlü kaleyi bulmuyordu. Maçın 80. dakikasından sonra taraftarımızın da gol için sabırsızlandığını gördük. Ama olmayınca olmuyordu. Topla oynama yüzdelerinde rakibimize karşı %61'e %39'luk üstünlük kurmuştuk, maç boyu kaleye toplam 25 şut atmıştık. Ama bu şutlarımızdan sadece bir tanesi ağlarla buluştu, maç 1-1 sona erdi ve Süper Lig'de bir kez daha puan kaybı yaşadık.


MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

2. dakikada Kezman'ın ceza sahası dışından yerden vuruşunda top yandan auta çıktı.
6. dakikada Kezman'ın düşürülmesiyle ceza sahası sol çaprazından Fenerbahçe serbest vuruş kazandı. Serbest vuruşu kullanan Roberto Carlos'un yerden sert şutunda altı pas içerisinde Mehmet Aurelio topa dokunamadı. Top yandan auta çıktı.
13. dakikada gelişen Çaykur Rizespor kontra atağında, Zafer pasını sağ çaprazdan ceza sahasına giren Emrah'a aktardı. Bu futbolcunun kale alanı önüne ortasına altı pas üzerinde dokunan Rodriguez, topu ağlara gönderdi. 0-1
17. dakikada çalımlarla ceza sahasına giren Deivid'in vuruşunda top savunmadan geri geldi. Ceza sahası sol çaprazında topu önünde bulan Roberto Carlos'un sert vuruşunda kaleci topu kornere çeldi.
26. dakikada Deivid'in ceza sahasına aşırtma pasına Alex'in gelişine vuruşunda top üstten auta gitti.
32. dakikada Aurelio'nun ceza sahası dışından yerden vuruşunda kaleci topu son anda kornere çeldi.
33. dakikada Alex'in soldran kullandığı köşe vuruşunda arka direkte topu önünde bulan Kezman, müsait pozisyonda topu yandan auta attı.
37. dakikada sağ kanattan Deivid'in ortasına penaltı noktası üzerinde iyi yükselen Kezman'ın kafa vuruşunda top filelerle buluştu. 1-1
44. dakikada gelişen Fenerbahçe atağında ceza sahası sol çaprazında Alex'in pasıyla buluşan Kezman'ın vuruşunda kaleci topu çeldi. Boşta kalan topu savunma uzaklaştırdı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

50. dakikada ceza sahası sol çaprazından Alex'in vuruşunda top üstten auta gitti.
52. dakikada Alex'in pasıyla ceza sahasında kaleciyle karşı karşıya kalan Kezman'ın vuruşunda top kalecide kaldı.
56. dakikada Roberto Carlos'un uzak mesafeden sert şutunda kaleci topu kornere çeldi.
64. dakikada Deivid'in pasıyla ceza sahasında kaleciyle karşı karşıya kalan Aurelio'nun vuruşunda kaleci Gonzales gole izin vermedi.
75. dakikada kalecinin hatasında ceza sahasında topla buluşan Colin Kazım'ın sağ çaprazda dar açıdan vuruşunda top yan ağlarda kaldı.
77. dakikada Deivid'in ceza sahası dışından yerden sert şutunda top yandan auta çıktı.
90+1. dakikada ceza sahası sol çaprazından Alex'in vuruşunda Kürşat son anda araya girerek topu kornere gönderdi.

STAT: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
HAKEMLER: Bünyamin Gezer, Nihat Mızrak, Alper Ulusoy
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Önder, Lugano, Edu, Ali  (Colin Kazım dk. 73), Aurelio, Selçuk  (Gürhan dk. 73), Roberto Carlos, Alex, Deivid  (Semih dk. 83), Kezman
YEDEKLER: Volkan Babacan, Yasin, Vederson, Uğur
TEKNİK DİREKTÖR: Arthur Zico
ÇAYKUR RİZESPOR: Gonzalez, Suat, Kürşat, Emre  (Victoria dk. 90+3 ?), Serhat, Emrah, Fahri, Rodriguez  (Cumhur dk. 84), Ergün, Dos Santos  (Gökhan Kök dk. 69), Zafer
YEDEKLER: Serkan Şen, Nascimento, Igor Gal, Mertgül
TEKNİK DİREKTÖR: Saffet Susiç
GOLLER: Rodriguez (dk. 13), Kezman (dk. 37)
SARI KARTLAR: Fahri, Emre, Kürşat, Gonzales (Çaykur Rizespor), Kezman (Fenerbahçe)



Kaynak: Fenerbahce.com ve İHA

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.435
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Olmayınca olmuyor!
« Yanıtla #1 : 16 Eylül 2007, 21:55:33 »
Haber için saol

Çevrimdışı LeGeND-MæN

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 25.719
  • Puan 1937
  • Cinsiyet: Bay
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
Olmayınca olmuyor!
« Yanıtla #2 : 17 Eylül 2007, 20:34:54 »
EYW
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...