Gönderen Konu: Emre Belözoğlu'na fahişe benzetmesi  (Okunma sayısı 610 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.429
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Emre Belözoğlu'na fahişe benzetmesi
« : 22 Nisan 2010, 18:37:38 »
Emre Belözoğlu'na fahişe benzetmesi

--------------------------------------------------------------------------------
.. ..

Beşiktaşlı oyuncu Fenerbahçe'ye öyle ağır küfürler salladı ki konuşmasının yarısı biplendi. Emre'ye fahişe bile dedi.
Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan olaylı derbi tartışılmaya devam ederken taraftar siteleri adeta birbirlerine savaş açtı. Antu. com bugün Beşiktaşlı sinema oyuncusu Haldun Boysan'ın Fenerbahçe'ye sarf ettiği ağza alınmayacak küfürlerle dolu konuşmasını yayınladı.

Fenerbahçe taraftar sitesi antu.com önce bir Beşiktaş taraftarının tribünlere yaptığı uygusuz hareketi 'Bunu da mı görmeyeceksiniz?' başlığı ve fotoğrafıyla yayınladı.

Bununla da yetinmeyen antu.com bugün de 1903 radyoda program yapan tiyatro ve sinema sanatçısı Haldun Boysan'ın konuşmalarını yayınladı.

Yayınlanan ses kaydında Haldun Boysan federasyona ağzı alınmayacak hakaretlerde bulunurken Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'na ise 'Futbol fahişesi' diyor.

Boysan canlı olarak bağlandığı radyo programında hiç sözünü sakınmadan şunları söyledi:

BU FEDERASYON BN'NİN KENDİSİDİR

Eğer hayatta bir ib..lik varsa yaşanan budur yani. Eğer benim başkanım sayın Yıldırım Demirören'e BNyazıp bunu gönderen bir federasyon varsa buradan söylüyorum, beni yargılasınlar, bu federasyon ib.nin kendisidir...

AZİZ YILDIRIM YÖNETSE BU KADAR YÖNETİRDİ

BN'den anlayan bir federasyon varsa bu hakem diyorlarsa ben diyorum ki Aziz Yıldırım maçı yönetseydi bu kadar yönetirdi.

EMRE BELÖZOĞLU FUTBOL FAHİŞESİ

Çok ayıp olacak ama fahişelik dünyanın en eski mesleğidir. Fahişelere saygı duyuyorum ama saha içindeki fahişelere saygı duyamıyorum. İnşallah Emre Belözoğlu bunu dinler. Adım Haldun Boysan bu cümleleri ben söyledim. Emre Belözoğlu bir futbol fahişesidir.

BUNLARIN YÜREĞİ OTURDUKLARI YERE KAÇMIŞ

İntihar etmek, istifa etmek cesur, yürekli adamın işidir. Bunların yüreği oturdukları yere kaçmış. Bunlar bir b.k yiyemezler.

SENİ KÖŞEDE KISTIRIRLAR ERKEK MİYİM KADIN MIYIM DİYE TARTIŞIRSIN!

Doğradığın takım Beşiktaş'sa bir dönüp arkana bakacaksın. Çünkü arkandan gelen olur. Aman olur ki kolla. Çünkü bir gün sizi bir köşede yakalarlar, erkek miyim, değil miyim diye tartışabilirsin yani!..

Kaynak: İnternethaber