Gönderen Konu: "F.Bahçe sabırlı olmalı"  (Okunma sayısı 389 defa)

Çevrimdışı bLaDe..!!

  • 5. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 94
  • Puan 1
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
"F.Bahçe sabırlı olmalı"
« : 24 Ekim 2008, 21:03:57 »
"F.Bahçe sabırlı olmalı"

Getafe'de forma giyen Türk futbolcu İbrahim Kaş, Fenerbahçe'de zor günler geçiren teknik direktör Luis Aragones'e, "Sabırlı olmalılar" diyerek destek verdi.



İbrahim, İspanyol spor gazetesi AS'da yer alan demecinde, milli takımdaki Fenerbahçeli arkadaşlarıyla konuştuğunu belirterek, "Bana Luis'in çok fazla futbol bilgisi olduğunu ve futbolcularına bir baba gibi davrandığını söylüyorlar. Sabırlı olmalılar. Ama Türkiye'de futbol fanatikliği var ve futbol başka bir şekilde yaşanıyor" dedi.

İlk sezonunu geçirdiği Getafe'de şimdiye kadar çok az forma şansı bulan İbrahim, "Ben olabildiğince çok oynamak istiyorum, ama şimdilik bunu yapamadım. Çok kaliteli bir lig ve çok çalışmam gerektiğini biliyorum" değerlendirmesini yaptı.

Türk futbolcu, yabancı olmasına rağmen Getafe'de "inanılmaz bir dostluk olduğunu" kaydedip, en büyük sorunun "henüz öğrenemediği İspanyolca ve hasretle özlediği Türk yemekleri olduğunu" belirtti.

"GÜİZA DA GİDEBİLİR"
Öte yandan, Arsenal karşısına Fenerbahçe'nin aldığı 5-2'lik yenilgiden sonra Aragones'in geleceği ile ilgili tartışmalar bugün de İspanyol basınında yer aldı.

AS gazetesi, Aragones'in hafta sonundan önce görevinden alınması yönünde Fenerbahçe ile müzakere yaptığına ilişkin söylentiler olduğunu yazarken, İspanyol teknik adamın bir daha Fenerbahçe kulübesine oturmayabileceği iddia edildi.

Marca gazetesi de "Luis desteksiz kalıyor" başlığı altında, "Aragones'e tek destek veren başkan Aziz Yıldırım bile destek veren tek kelime edemedi. Bursa maçında takımın başında olup olmayacağı belli değil. Aragones giderse, Manchester City'nin istediği Daniel Güiza da gidebilir. Fenerbahçe, Aralık ayında İspanyolsuz kalabilir" ifadelerini kullandı.